Ενίσχυση με τον Στεφάνου για τον Τελεθριακό

Στην ενίσχυση του ρόστερ του προχώρησε ο Τελεθριακός, που πρόσθεσε στο δυναμικό τον Αλέξανδρο Στεφάνου, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για μία ακόμη κίνηση στο πλαίσιο της έξτρα μεταγραφικής περιόδου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Αξιοποιώντας την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2022 η ομάδα μας ανακοινώνει επισήμως την απόκτηση του έμπειρου και αξιόλογου αθλητή Αλέκου Στεφάνου ο οποίος αγωνίζονταν στον Έσπερο Λαμίας κατά τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Με αυτή την μεταγραφή η διοίκηση του Τελεθριακου προχωράει σε μια προσπάθεια να αποκτήσει η ομάδα αγωνιστικό βάθος με έμπειρους αθλητές προκειμένου να επανέλθει σε θετική τροχιά.
Η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται και ελπίζουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμη προσθήκη αθλητή οι οποίοι θα αγωνιστούν στον β’ γύρο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στις 30 Ιανουαρίου στον αγώνα εκτός έδρας με το Πικέρμι.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΕΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Ξεκίνησε από την ΑΓΕΧ από ηλικία 6 ετών και έως τα 18 αγωνίστηκε σε άλλα τα τμήματα της μέχρι Β’ Εθνική. Υπήρξε Πρωταθλητής εφήβων το 2013 με την ΑΓΕΧ . Μετά πήγε στον Ολυμπιακό (εφηβικό) και το 2014 στο Μαρούσι Β’ Εθνική και τις επόμενες χρόνιες Μελίσσια, Κάδμο, Προμηθέα Χαλανδρίου Γ’ Εθνική και ΧΒΑ Α’ ΕΣΚΑΣΕ έως άνοδο στη Β’ Εθνική. Τελευταία ομάδα το 2021 στον α’ γύρο αγωνίστηκε στον Έσπερο Λαμίας Β’ Εθνική”.