Ενίσχυση με Brewer για τον Εσπερο

Ο Εσπερος ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στην Elite League και σε αυτό το πλαίσιο, προχώρησε στην απόκτηση ενός Αμερικανού, του TY Brewe, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο NCAA1 και την U.A.B.Blazers.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ τμήματος Καλαθοσφαίρισης (basketball) ,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Αμερικάνο αθλητή TY BREWER.

Ο αθλητής αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο 2022-2023, στην ομάδα του U.A.B.Blazers (NCAA1).
Γεννήθηκε το έτος 2000, στην πόλη του Meridian της πολιτείας του Mississipi των Η.Π.Α. . Αγωνίζεται στις θέσεις του Forward και έχει ύψος 2,01 .

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο 2022-2023 , συμμετείχε με την ομάδα του UAB Blazers σε 38 αγώνες ,έχοντας πετύχει σύνολο 290 πόντους,(με ποσοστά 83,80% στις ελεύθερες βολές , 53,30% σε σούτ των 2πόντων , 39,60% σε σουτ των 3ποντων),και συγκεντρώνοντας 156 ριμπάουντ και 31 κοψίματα.
Είναι ένας εξαιρετικός team player, η ικανότητά του στην αμυντική λειτουργία της ομάδας τον καθιστά σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού, και τα αθλητικά του χαρισματικά προσόντα, τον βοηθούν να υποστηρίξει το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Είναι ο πρώτος Αμερικάνος αθλητής που έρχεται στην ομάδα, αποτελώντας την ιστορική πρώτη παρουσία στο ρόστερ, και ευελπιστούμε ότι η συμμετοχή του θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.
Αγαπητέ φίλε Ty Brewer, ο οργανισμός του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ,σε καλωσορίζει στην πόλη της Λαμίας, και εύχεται σε σένα και την οικογένεια σου πάντα με υγεία και τύχη.
Υ.γ. : για το καλωσόρισμα ακολουθεί συνημμένο, ένα μικρό αφιέρωμα από την επίδοση του ty brewer (no 15), από τον αγώνα UAB Blazers – Utah Valley στις 28/03/2023 (ημιτελικός NIT NCAA).
Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ».