Ενθουσιασμός, αλλά και προβληματισμός στη Βέροια

Ο Φίλιππος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, εντούτοις τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα στην ομάδα της Βέροιας. Από τη μία ο ενθουσιασμός για τη νίκη, από την άλλη ο προβληματισμός για τη διαιτησία… «Πρώτα θέλω να συγχαρώ τους παίχτες μου και αυτόν τον υπέροχο κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες. Με γύρισε πολλά χρόνια πίσω, στην εποχή που εγώ ήμουν παίχτης. Αγωνιστικά το παιχνίδι το κερδίσαμε δίκαια αφού για 38 λεπτά ήμασταν μπροστά στο σκορ με μια αποτελεσματική άμυνα η οποία μας χάρισε και την νίκη, κάτι που δεν είχαμε κάνει στα παιχνίδια με το Ανατόλια και το Αιγάλεω» τόνισε ο Δημήτρης Γκίμας στο filipposbc.gr.

Ακολούθως, ο προπονητής του Φιλίππου αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας, κάνοντας μάλιστα λόγο σεβασμό στον Ηρακλή… «Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι η θέση του Ηρακλή είναι πλασματική και αυτό γιατί η διαιτησία σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια του Ηρακλή δείχνει υπερβολικό σεβασμό και αυτό το διαπιστώσαμε και σήμερα με την ανομοιομορφία στα σφυρίγματα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλο όνομα, έχει την ιστορία του και έχει πλεονέκτημα αντιμετώπισης στο πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν μειώνει και τις δικές μας πιθανότητες ούτε και τις δυνατότητες να κάνουμε πρωταθλητισμό. Και αυτό θα κάνουμε» τόνισε ο Δημήτρης Γκίμας.

Επιστολή διαμαρτυρίας σε ΕΟΚ και ΚΕΔ

Ο Φίλιππος σκέφτεται να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ και στην ΚΕΔ, με αφορμή τις αποφάσεις των διαιτητών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Βέροιας, «μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή στις τάξεις της Διοίκησης του Φιλίππου επικρατεί προβληματισμός και αναστάτωση σχετικά με τα ανομοιόμορφα σφυρίγματα των κ.κ Νικολούλη και Πιτσίλκα οι οποίοι με τον τρόπο αυτό διατήρησαν την ομάδα του Ηρακλή σε επαφή με το σκορ. Η Διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε επιστολή διαμαρτυρίας απευθυνόμενη προς την Ε.Ο.Κ και την Κ.Ε.Δ.».