Με μια σειρά φιλικών αγώνων συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτέα. Σήμερα η ομάδα των Γρεβενών έπαιξε με αντίπαλο τους Διόσκουρους Κοζάνης (τους οποίους θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα) ενώ το Σαββατοκύριακο θα πάρει μέρος στο τουρνουά του Αριστοτέλη Φλώρινας όπου συμμετέχει επίσης ο Ηρακλής Κοζάνης και η Στρούμιτσα από τα Σκόπια.

Αυτό είναι το πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα ενώ το τελευταίο μέχρι στιγμής φιλικό προετοιμασίας αναμένεται να είναι την επόμενη Τετάρτη με αντίπαλο την Καστοριά.

Μέσα από τα συνεχόμενα φιλικά ο προπονητής Πέτρος Μορουζίδης θέλει να δουλέψει όσο γίνεται περισσότερο σε κάποια σημεία του παιχνιδιού τους που θέλουν βελτίωση και τους έχουν αφήσει λίγο πίσω.  Άλλωστε όπως τονίζει και ο ίδιος είναι μια καινούργια ομάδα με αρκετές προσθήκες με τελευταίες αυτές των Ανδρέα Καλαμπούκα (Σιάτιστα, 1.95, 3-4, γεν. 1988) και Βασίλη Παυλάτο (Αγ. Γεώργιο Γρεβ. 22 ετών, 1.82, «1»).

Αυτό σημαίνει ότι λίγος χρόνος παραπάνω είναι σίγουρα απαραίτητος προκειμένου να μπορέσουν όλοι οι παίκτες να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του προπονητή τους και να «δεθούν» σαν ομάδα. Το ευχάριστο είναι ότι η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και χωρίς τραυματισμούς ή άλλα σημαντικά προβλήματα.