Ενισχύεται ο Οίακας με την προσθήκη του Μιχάλη Ραζή

Μία ακόμη κίνηση στο μεταγραφικό “παζάρι” έκανε ο Οίακας Ναυπλίου, με την απόκτηση του 22χρονου Μιχάλη Ραζή. Ο Παύλος Νώντας είχε τσεκάρει τις δυνατότητες του 22χρονου γκάρντ και έκρινε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό “εργαλείο” στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Ναυπλίου τη νέα περίοδο. Άναψε έτσι το… πράσινο φως για την απόκτησή του, με την διοίκηση να προχωρά άμεσα στις διαδικασίες.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Τον ταλαντούχο guard της Ένωσης Τραχώνων Δία Αλίμου Μιχάλη Ραζή απέκτησε ο Οίακας Ναυπλίου, ο οποίος έρχεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας μας και να αποτελέσει ένα σπουδαίο «όπλο» στα χέρια του Παύλου Νώντα.

Ο Μιχάλης Ραζής αν και είναι μόλις 22 ετών, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Α.Λ.Φ. Αλίμου, όπου από πολύ νωρίς συμμετείχε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας του.
Από την ηλικία των 13 ετών μέχρι και την ηλικία των 16 ετών συμμετείχε στις μεικτές ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ, όπου το 2008 πήρε το χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά τη FIBA στο Καλέ της Γαλλίας.

Το 2011 με την παιδική ομάδα της Α.Λ.Φ. Αλίμου κατάκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ και της Α΄ κατηγορίας, που του έδωσε την δυνατότητα να συμμετάσχει στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων κατακτώντας την 4η θέση.
Από το 2014 μέχρι σήμερα αγωνίζονταν στην ανδρική ομάδα της Ένωσης Τραχώνων Δία Αλίμου.

Καλώς όρισες Μιχάλη στην οικογένεια του Oίακα με την ευχή όλων μας να είσαι υγιής για την κατάκτηση νέων τίτλων στην καριέρα σου!!”.