Ενισχύθηκε με Κόκκαλη ο Μίλωνας

Τα τελευταία χρόνια ο Μίλωνας φροντίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις του. Ετσι, για ακόμα μία φορά δεν θα μπορούσε να κινηθεί σε διαφορετικό πλαίσιο, αφού η ομάδα της Νέας Σμύρνης ενέταξε στο δυναμικό της, τον Νίκο Κόκκαλη, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στην περιφερειακή γραμμή. 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει πως ο Νίκος Κόκκαλης θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τις επόμενες δύο σεζόν (2021-2022, 2022-2023).
Με πλούσια εμπειρία στα υψηλά στρώματα των εθνικών κατηγοριών και έχοντας αναδειχθεί αρκετές φορές MVP στην Α2 την προηγούμενη χρονιά, ο δυναμικός Forward θα βοηθήσει σημαντικά στους στόχους του Συλλόγου για την επάνοδο στις υψηλότερες Εθνικές κατηγορίες.

Ο Νίκος Κόκκαλης έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Περιστέρι, Αμύντα, Αρκαδικό, Κηφισιά, Εθνικό, Πανιώνιο, Χολαργό, Διαγόρα Δρυοπιδέων και Τρίτωνα.
Ο Νίκος Κόκκαλης δήλωσε σχετικά: “Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα που θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Μίλωνα, ενός από τους πιο ιστορικούς συλλόγους που έχει θέσει φιλόδοξους και ταυτόχρονα ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον. Η οργάνωση που συνάντησα, η επαγγελματική φιλοσοφία και το όραμα της Διοίκησης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο ώστε να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας. Τα καλύτερα έρχονται για τον Μίλωνα.”
Νίκο καλωσόρισες στην οικογένεια του Μίλωνα.»