ΕΟΚ: «Δεν θα βρει ανταπόκριση η συκοφαντική προσπάθεια του κ. Λιόλιου»…

Σήκωσε το… γάντι η ΕΟΚ στις νέες βολές του υποψηφίου προέδρου για την προεδρία της ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιου. Με ανακοίνωσή της η ομοσπονδία τονίζει ότι ο στόχος του Βαγγέλη Λιόλιου, που είναι να συκοφαντήσει τον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης Γιώργο Βασιλακόπουλο, δεν θα πετύχει.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Σε απάντηση της επικοινωνιακού χαρακτήρα δήλωσης του κ. Λιόλιου περί έλλειψης αντίδρασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η προσωρινή Διοίκηση της Ε.Ο.Κ. και όχι του κυρίου Βασιλακόπουλου, όπως ισχυρίζεται ο κ. Λιόλιος επιχειρώντας κακόβουλα να προσωποποιήσει τη διορισμένη από το δικαστήριο διοίκηση για να δυσφημίσει κατά την άποψή του τον πρόεδρο αυτής, έχει ένα συγκεκριμένο και σαφώς περιορισμένο έργο να επιτελέσει και αυτό είναι η διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Η συκοφαντική αυτή προσπάθεια του κ. Λιόλιου είναι βέβαιο ότι δεν θα βρει ανταπόκριση από τα αθλητικά σωματεία, τα οποία έχουν πλήρη και σαφή γνώση για την ιστορική διαδρομή του κ. Βασιλακόπουλου στο αθλητικό κίνημα , την οποία δεν είναι σε θέση κανείς να αλλοιώσει προς ίδιον και κάθε άλλο παρά νόμιμο αλλά και ηθικό προσωπικό όφελος».