Επέστρεψε στον Πολύγυρο ο Καραγιαννάκης

Σε άλλη μία κίνηση προχώρησε ο Πολύγυρος, μία από τις πλέον… πολυάσχολες ομάδες αυτή τη χρονική περίοδο στη Β’ Εθνική. Η ομάδα της Χαλκιδικής πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν παλιό γνωστό, τον Ανδρέα Καραγιαννάκη, που είχε φορέσει τα πράσινα και τη σεζόν 2017-18.

Ο Πολύγυρος έχει αποκτήσει ακόμα τον Νίκο Παπαδόπουλο από τον ΒΑΟΛ, ενώ έχει ανανεώσει τέσσερις παίκτες από την περσινή ομάδα, τους Δημήτρη Πιπιλιάρη, Κώστα Αμπατζίδη, Αιμίλιο Αλεξιάδη, Γιώργο Παπαθανασίου.

Η ανακοίνωση του Πολύγυρου:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στις τάξεις του και πιο συγκεκριμένα στο ανδρικό τμήμα basket, του αθλητή Ανδρέα Καραγιαννάκη, ο οποίος είχε ενισχύσει την ομάδα μας και την σεζόν 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Ένας αθλητής με εμπειρία στη Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία καθώς και πρώτη πανελλήνια διάκριση με την παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ. Αργότερα κατέλαβε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο με τους εφήβους της ΔΕΚΑ.

Έχει υπάρξει παίκτης του Π.Κ. Νεάπολης (Γ΄ Εθνική), ενώ κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία Κ20 με την ίδια ομάδα. Πέρσι αγωνίστηκε με τον Ζέφυρο.

Είναι γεννημένος το 1997 και έχει ύψος 2,00, ενώ αγωνίζεται στις θέσεις 2,3.

Ανδρέα καλή επιτυχία στην νέα χρονιά, δίχως τραυματισμούς».