Ένα χρόνο ακολούθησαν διαφορετικές πορείες οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων και ο Λέανδρος Βογιατζής. Ο 35χρονος γκαρντ επέστρεψε στην παλιά ομάδα του και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα σήμερα (28/9) από τους Μαχητές.

Ο Βογιατζής έπαιξε με τους Μαχητές στη Β’ Εθνική τη διετία 2017-2019, πριν μετακομίσει στην Καλαμαριά για να φορέσει τη φανέλα του τοπικού Απόλλωνα την προηγούμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα των Πεύκων έδωσε δύο φιλικά μέσα στο σαββατοκύριακο (26-27/9), αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τη ΧΑΝΘ και τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένας γνώριμος από τα παλιά και σίγουρα ένα από τα μέλη που αγαπήθηκαν και αναδείχτηκαν με την ομάδα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων, αλλά και παλαιότερα ακόμη με την ομάδα του Πειραματικού, έρχεται σε γνώριμα μέρη για να βοηθήσει για ακόμη μια φορά την ομάδα.

Ο λόγος για τον Λέανδρο Βογιατζή ο οποίος πλέον αποτελεί κομμάτι της ομάδας και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ τον coach Χατζούλη με την εμπειρία του.

Τι δήλωσε ο Λέανδρος Βογιατζής:

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να επιστρέφω σε έναν σύλλογο που τον θεωρώ σπίτι μου. Τόσα χρόνια οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν , από αυτούς που τον διοικούν μέχρι προπονητές, βοηθοί , συμπαίκτες ,φροντιστές , έχω να λέω τα καλύτερα λόγια. Είναι ένας σύλλογος που αν μη τι άλλο φημίζεται για την φερεγγυότητα του και το ήθος του στον χώρο του μπάσκετ“».