Επίσημα Αναγνωστόπουλος

Παίκτης του Ερμή Λαγκαδά παρέμεινε  ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος με τον σύλλογο να ανακοινώνει  επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας .

Αναλυτικά:

«Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ερμή και για την επόμενη σεζόν. Ο κορυφαίος center που έχει αγωνιστεί στον Ερμή Λαγκαδά και ο MVP της ομάδας κατά την τελευταία 2ετία θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο του ηγέτη και αρχηγού της ομάδας σε μια χρονιά όπου η εμπειρία του (και η ευχέρεια του στο σκοράρισμα) θα αποτελέσουν οδηγό για τους νέους αθλητές που θα στελεχώσουν την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναγνωστόπουλος στην 2ετία που αγωνίστηκε στον Ερμή, είχε μ.ό. 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασ.,  2κλ., 1 κοψ. έχοντας το υψηλότερο tendex στην ομάδα (0.550). Πέραν από την παραπάνω αξιολόγηση ο Αναγνωστόπουλος αποτέλεσε τον ηγέτη της φρόντ λάιν του Ερμή.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, συνετέλεσαν στο να αποτελεί την Νο 1 προτεραιότητα για διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και φίλους της ομάδας, οι οποίοι χαροποιήθηκαν ιδιαίτερα κατά το άκουσμα της ανανέωσης του.

Ο ίδιος δήλωσε: “Δύσκολα μπορείς να αρνηθείς κάτι αν στο ζητήσουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί τους και υποχρέωσή μου να τους βοηθήσω σε μια δύσκολη συγκυρία για το άθλημα. Ο Ερμής είναι ομάδα – πρότυπο λειτουργίας και πρέπει να παραμείνει δυνατός στον χώρο του μπάσκετ. Αποτελεί πολυτέλεια για όλους εμάς τους αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα. Χαίρομαι που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για αυτή την ομάδα”

Ο πρόεδρος του Ερμή, κος Δημήτρης Χρηστίδης ευχαρίστησε τον αθλητή για την υπέρβαση που δέχτηκε να κάνει ως προς τις αποδοχές που θα λάβει και δήλωσε: “Η στάση του Γιώργου μας συγκίνησε όλους. Τι να πρωτοπώ για αυτό τον άνθρωπο και αθλητή. Αν σκεφτεί κανείς ότι πριν από 2 χρόνια που πρωτοήρθε έπαιξε με τα 5πλάσια χρήματα, αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της μείωσης που δέχτηκε με πολύ μεγάλη κατανόηση. Αποτελεί τον φυσικό ηγέτη και αρχηγό της ομάδας και θα αποτελέσει πρότυπο για τα νέα παιδιά που θα είναι φέτος στην ομάδα”.

Πλέον, στον Ερμή επικεντρώνονται στην ανεύρεση play maker, ο οποίος μαζί με τους Καϊκλή και Γκόνο θα καλύψουν τη νευραλγική αυτή θέση για την επόμενη σεζόν. Έτσι είναι πολύ πιθανό, το επόμενο 48ωρο να γίνει κρούση σε δύο νεαρά και πολύ ταλαντούχα παιδιά της Θεσσαλονίκης».