Επίσημα Ματαλόν

Ενα νέο πρόσωπο ήρθε να προστεθεί στον Κόροιβο λίγες ώρες πριν τιο 2010 αποτελέσει παρελθόν. Συγκεκριμένα η ομάδα της Αμαλιάδας απέκτησε τον Μάριο Ματαλόν αποκτώντας μία αξιόπιστη λύση στη θέση του πλέι μέικερ.

Αναλυτικά:

«Με ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα κλείνει η χρονιά για τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ο Μάριο Ματαλόν υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας και πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση. Ο Ματαλόν είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο, και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει φορέσει τις φανέλες του Άρη, του Κολοσσού Ρόδου, της Ολύμπιας Λάρισας και πέρυσι της Ισραηλινής Χαμπίκα.

Ο 21χρονος πλέι μέικερ θα ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια του Κόροιβου, στην προσπάθεια που κάνει φέτος για να είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α2. Η ομάδα αλλά και ο νεοαποκτηθείς παίκτης θα προπονηθούν και αύριο, ενώ στη συνέχεια ο Βασίλης Νιπεργιάλης θα δώσει σε όλους ρεπό έως και την Κυριακή. Από Δευτέρα άπαντες θα είναι στην Αμαλιάδα για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, ενόψει και του αγώνα με την Ελευσίνα».