Επίσημα Παπανικολάου

Ο Δημήτρης Παπανικολάου – όπως είχε προαναγγείλει και το infobasket.gr – είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, όπως γνωστοποίησε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ. Ο «Παπ», που ξεκινά την καριέρα του ως προπονητής απ’ την Ένωση, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας, ενώ ζήτησε «συσπείρωση απ’ όλους» για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρώτος σταθμός της προπονητικής μου καριέρας είναι η ΑΕΚ. Αυτό που θέλω να ζητήσω από όλους είναι να υπάρξει συσπείρωση. Επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα προπονήσω αυτούς τους παίκτες», αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις ο “Παπ” και συμπληρώνει: “Χρειαζόμαστε απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο μας γιατί οι επόμενες αγωνιστικές είναι όλες εξαιρετικά δύσκολες και σημαντικές.
Ελπίζω ο κόσμος της ΑΕΚ να συνεχίσει να δίνει το “παρών” τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Δημήτρη Παπανικολάου που θα είναι ο προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Παπανικολάου ήταν καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ από το 2007 έως το 2009, έχοντας πολύτιμη προσφορά τόσο στην ομάδα μας όσο και στο μπάσκετ γενικότερα».