Επίσημα Παρίτσης

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Μπάμπης Παρίτσης ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο με τον Ερμή με τον σύλλογο του Λαγκαδά να τον ανακοινώνει και επίσημα.

«Ένας εκ των ακρογωνιαίων λίθων της πορείας του Ερμή την τελευταία 5τία, ο Μπάμπης Παρίτσης (27 ετών, guard, 1.98) ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ερμή Λαγκαδά για την επόμενη 2ετία. Ο Παρίτσης αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας από το 2008 και είναι από τους αθλητές που ο κόσμος του Λαγκαδά τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της αθλητικής συνεργασίας, η διοίκηση του Ερμή βοήθησε τον αθλητή στην εξεύρεση εργασίας κάτι που αποτελεί άλλωστε αναγκαίο με δεδομένο ότι οι απολαβές από το μπάσκετ είναι πολύ μικρές.

Ο Παρίτσης αποτελούσε βασική επιλογή του Πέρκου ο οποίος και επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του.

Ο εκ των περσινών αρχηγών της ομάδας του Ερμή τόνισε: “Για μένα ο Ερμής είναι το αθλητικό σπίτι μου. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το αντιληφθείς. Οι συνθήκες στον Λαγκαδά είναι εξαιρετικές για τον καθένα από εμάς που θέλει να συνεχίσει να ευχαριστιέται το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ερμή τόσο για την περσινή διευκόλυνση με την ολοκήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων όσο και με τη φετινή τεράστια συνεισφορά της στο να βρω μια πολύ καλή δουλειά. Γνωρίζω για τον φετινό προγραμματισμό και την προοπτική που ανοίγεται στα νέα παιδιά ωστόσο είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα τους καμαρώνουμε ακόμη ψηλότερα. Άλλωστε αυτό αποδείχτηκε και φέτος τόσο με τη συμμετοχή του Θάνου (σημ. Καμαριώτης) όσο και με τους υπόλοιπους εφήβους. Δεν με φοβίζει το νεανικό του ρόστερ. Συμφωνώ με την τακτική της διοίκησης και των προπονητών καθώς αυτή αποτελεί και τη μόνη διέξοδο στα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν το μπάσκετ”.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες συζητήσεις με τους Ονάσογλου, Πλιούκα που κι αυτοί είναι μέσα στα πλάνα του Πέρκου. Άλλωστε το νέο της ηλικίας τους (24 & 22) αποτελεί προτεραιότητα για τον σύλλογο».