Επίσημα Spalding

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία με τη Spalding για τη νέα χρόνια:

Αναλυτικά:

Η TopTrends Α.Ε., αποκλειστικός διανομέας της εταιρείας Spalding στην Ελλάδα και την Κύπρο, είναι για τα επόμενα τρία χρόνια (αγωνιστικές περίοδοι 2012-2014) επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Με μπάλες Spalding θα παίζουν όλες οι κατηγορίες των ομάδων της Εθνικής, το Κύπελλο Ελλάδος, οι κατηγορίες Α2, Β και Γ Ανδρών, καθώς και οι κατηγορίες Α1 και Α2 Γυναικών. Επίσης, με Spalding θα διεξάγονται όλα τα διεθνή φιλικά παιχνίδια που διοργανώνει η ΕΟΚ (διεθνές Τουρνουά Ακρόπολις κλπ).

Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες του δημοφιλούς αθλήματος θα αγωνίζονται πλέον με προϊόντα υψηλούς τεχνολογίας και ποιότητας, αναβαθμίζοντας έτσι το επίπεδο του αθλήματος και δίνοντας νέα πνοή στο μπάσκετ στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα Spalding είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την προηγμένη τεχνολογική τους σχεδίαση. H εταιρεία Spalding, που από το 1876 είναι ηγέτης καινοτομίας και ποιότητας στα αθλητικά προϊόντα, είναι αυτή που το 1894 δημιούργησε την πρώτη μπάλα μπάσκετ. Η συνεχής εξέλιξή της Spalding με την πάροδο των χρόνων την καθιερώνει το 1983 ως επίσημη μπάλα του NBA και του WNBΑ το 1987. Επίσης η Spalding είναι η επίσημη μπάλα και σε πολλά άλλα πρωταθλήματα όπως Rucker League, King of the beach tournament, κτλ. Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, επεκτάθηκε δυναμικά και στην κατασκευή μπασκετών υψηλής ποιότητας, καθιερώνοντας την το 2007 ως επίσημη μπασκέτα του NBA.

Λίγα λόγια για την Spalding…
Από την ίδρυσή της το 1876, η A.G. Spalding & Brothers αναπτύσσει και εξελίσσει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για αθλήματα όπως το baseball, το football, το basket και το golf. Ήταν η εταιρεία που δημιούργησε την πρώτη μπάλα μπάσκετ, το 1894. Όταν ο Dr. James Naismith εφηύρε το παιχνίδι το 1891, ζήτησε από τον A.G. Spalding να αναπτύξει την πρώτη μπάλα μπάσκετ, καθώς στην αρχή οι παίχτες ήταν αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν μπάλες ποδοσφαίρου! Πολύ σύντομα, οι επίσημοι κανόνες του παιχνιδιού όριζαν ότι «η μπάλα που δημιούργησε η A.G. Spalding & Bros. ορίζεται ως η επίσημη μπάλα του παιχνιδιού.

Από το 1983 μέχρι και σήμερα, η Spalding είναι η επίσημη μπάλα του ΝΒΑ. Φτιαγμένη από ειδικά επιλεγμένα υλικά, και με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και επιδόσεων, η μπάλα μπάσκετ της Spalding έχει επιλεγεί ως η επίσημη μπάλα της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ.

Από την δημιουργία της πρώτης μπάλας μπάσκετ ως την ανάπτυξη της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στις μπάλες NEVERFLAT®, η Spalding συνεχίζει την καινοτομική της παράδοση, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Top Trends A.E.
Στην Ελλάδα, η Spalding έχει ως αποκλειστικό διανομέα την TopTrends Α.Ε, η οποία επίσης είναι αποκλειστικός διανομέας των SKECHERS, SHAPE-UPS, GOrun MARC ECKO, ECKO RED, ZOO YORK (παπούτσια), RUSSELL ATHLETIC (ρούχα), και STIGA (είδη πινγκ- πονγκ), για την Ελλάδα και την Κύπρο. Το δίκτυο πωλήσεων της TopTrends αποτελείται από 600 περίπου καταστήματα που καλύπτουν όλες τις περιοχές στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών ειδών και casual κι όσον αφορά το αθλητικό δίκτυο λιανικής, έχουμε παρουσία και συνεργάτες σε όλα τα εμπορικά κέντρα.

Εκπτωση 30%

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΟΚ με την εταιρεία Spalding ΕΚΤΟΣ της παραχώρησης 5 ΔΩΡΕΑΝ μπαλών καλαθοσφαίρισης σε κάθε ομάδα Εθνικής Κατηγορίας, Ανδρών & Γυναικών, ενημερώνουμε ότι τα σωματεία μπορούν να προμηθευτούν επιπλέον μπάλες καλαθοσφαίρισης με ΕΚΠΤΩΣΗ 30% από την Top Trends Α.Ε., τηλέφωνο επικοινωνίας: 210. 9689120, κ.Σούσης και κ.Πατσιώτης…