Επίσημη “πρώτη” για τον Χαρίλαο Τρικούπη το απόγευμα της Πέμπτης (17/8)

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Χαρίλαου Τρικούπη, που καλούνται το απόγευμα της Πέμπτης (17/8) να δώσουν το παρών στην επίσημη “πρώτη” της ομάδας στο ΔΑΚ του Μεσολογγίου. Η αρχή των προπονήσεων, βέβαια γίνεται το απόγευμα της Τετάρτης (16/8) με τους under21 που θα προπονηθούν υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιάννη Δημητριάδη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος “Χαρίλαος Τρικούπης” Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων ανδρικό, under 21 και παιδικό. Πιο συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 16/8 και ώρα 17:00 στο κλειστό Δακ Μεσολογγίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Χαρίλαου Τρικούπη under21, υπό την επίβλεψη του κόουτς Γιάννη Δημητριάδη που τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ΕΣΚΑΒΔΕ.

Αύριο Πέμπτη 17/8 και ώρα 17:00 στο κλειστό Δακ Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη <<πρώτη>> του αντρικού τμήματος του συλλόγου μας που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στο βόρειο όμιλο της Β Έθνικής.

Τέλος αύριο Πέμπτη 17/8 και ώρα 20:00 στο κλειστό Δακ Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσει τη πρώτη του προπόνηση και το παιδικό τμήμα υπό την επίβλεψη του προπονητή κ.Κων/νου Σταυρόπουλου.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές των τμήματων μας να έχουν μια υγιή και πετυχημένη αγωνιστική σεζόν”.