Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη για τον Πιερικό

Το γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας,  Σοφία Μαυρίδου, επισκέφτηκε ο Σύλλογος φίλων Πιερικού Αρχέλου στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας της με τα αθλητικά σωματεία της Πιερίας.

Στα θέματα που έθεσαν τα διοικητικά στελέχη του Πιερικού Αρχελάου Απόστολος Πόδας – πρόεδρος, Μόσχος Γιαλένιος – γενικός γραμματέας, Ξενοφών Μπαραλιάκος και Δημήτρης Πόδας – υπεύθυνοι μάρκετινγκ, η κυρία Μαυρίδου, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της.

Παράλληλα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αθλούμενη νεολαία της Πιερίας και τις δραστηριότητες του συλλόγου, που  εκτός από τις ομάδες που τον εκπροσωπούν στα πρωταθλήματα, συσπειρώνει στην Ακαδημία Μπάσκετ περίπου τετρακόσια αγόρια και κορίτσια των δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων της περιοχής μας.

Η Σοφία Μαυρίδου δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες του ιστορικού πιερικού συλλόγου της καλαθοσφαίρισης, ευχήθηκε «καλή πορεία στο πρωτάθλημα» και αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου, με το πέρας της συζήτησης επί ουσιαστικών θεμάτων, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θεωρούμε ότι σε κάθε περίπτωση ενισχύοντας και στηρίζοντας τον αθλητισμό, προάγουμε τον πολιτισμό και βοηθάμε, προσφέροντάς της τα μάλα, τη νέα γενιά που είναι το μέλλον. Γι’ αυτό ακριβώς, ξεκινώντας από μία προγραμματική σύμβαση με το Νοσοκομείο, με αντικείμενο την εξέταση των αθλητών των ομάδων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συνεχίζουμε στον κύκλο του μπάσκετ, όπου πρέπει όπως και σε άλλα αθλήματα, να σταθούμε αρωγοί. Κι επειδή μέσα από όλα αυτά καθώς και από ημερίδες και αθλητικά γεγονότα βοηθάμε στην ανάπτυξη του τόπου και του τουρισμού θα προσπαθήσουμε να συμμετέχουμε ενεργά».