Επίσκεψη της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου στο ΕΑΕ και στα ΕΕΕΕΚ

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε οι άνθρωποι από την ΤΕ ΕΟΚ Σάμου έβαλαν από το υστέρημά τους και αγόρασαν δώρα τα οποία και πρόσφεραν στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο Ειδικής Αγωγής, αλλά και τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, δίνοντας το καλό παράδειγμα…

Αναλυτικά:

«Με την πάροδο ενός περίπου μήνα από την ημέρα που ξεκίνησε η έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς (2011 – 2012), η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου πραγματοποίησε επίσκεψη τη Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011, στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), καθώς και στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) στη πόλη της Σάμου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προσφορά δώρων στις δύο παραπάνω σχολικές μονάδες που θα βελτιώσουν την εύρυθμη λειτουργία τους.

Η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου τον Αύγουστο 2011 είχε διοργανώσει τουρνουά 3Χ3 στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ της παραλίας. Ο κάθε αθλητής έπρεπε να καταβάλει το ποσό του ενός ευρώ για τη συμμετοχή του. Έτσι μόνο από τους αθλητές – θεατές του 3Χ3 συγκεντρώθηκε το ποσό των 132,5 ευρώ. Επιχειρηματίας της πόλης αλλά και η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου συμπλήρωσαν το ποσό και τελικά συγκεντρώθηκαν 300 ευρώ.

Στις παραπάνω σχολικές μονάδες δόθηκαν υπό μορφή «δώρου» τα εξής:

1.         Δύο (2) ασύρματα τηλέφωνα.
2.         Μία (1) τοστιέρα.
3.         Μία (1) συσκευή τηλεομοιοτυπίας (fax).
4.         Τριάντα (30) πακέτα φωτοαντιγραφικό χαρτί Α4.

Αφού δόθηκαν τα δώρα, τα μέλη της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου ξεναγήθηκαν στις αίθουσες των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. από τον διευθυντή κ. Χατζηαναγνώστου Κώστα, έγινε μια σύντομη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των εργαστηρίων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ προσφέρθηκε και γλυκό για κέρασμά μας (κορμός), γλυκό που έφτιαξαν τα παιδιά των εργαστηρίων.

Παίζοντας το αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ, δίνοντας ο καθένας ότι μπορούσε από το υστέρημά του, νιώσαμε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που μπορέσαμε και προσφέραμε έστω αυτά τα λίγα, στις δύσκολες οικονομικές μέρες που περνάμε όλοι μας».