Επί… τάπητος το μέλλον της Νίκης Βόλου στις 18 του μήνα

Η πορεία της ομάδας την τελευταία τριετία, αλλά κυρίως της διοικούσας επιτροπής σε αυτά τα χρόνια, όπως και το μέλλον της Νίκης Βόλου την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα τεθούν επί… τάπητος στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουνίου. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας θα φιλοξενηθεί αυτή η ανοιχτή συζήτηση, στην οποία η Διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών και να μιλήσουν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα της διοίκησης έχει ως εξής:

“Η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, αλλά και τους φίλους του αθλήματος, σε μια ανοιχτή συζήτηση για το μπάσκετ στην πόλη μας, με επίκεντρο τη Νίκη Βόλου. Η συζήτηση θα γίνει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, στις 19:00.
Μεταξύ άλλων, θα γίνει απολογισμός των τριών ετών παρουσίας της υπάρχουσας Δ.Ε. στη Νίκη Βόλου, καθώς και ενημέρωση για τον προγραμματισμό της ομάδας τη νέα χρονιά.
Η παρουσία όλων θα μας δώσει δύναμη να πορευθούμε με τον ίδιο ζήλο και οργανωμένα, με χαμηλά το κεφάλι, να συνεχίσουμε τη δουλειά προκειμένου όλοι μαζί να συνεχίζουμε να πανηγυρίζουμε για τις επιτυχίες αυτής της ομάδας.
Γίνε κι εσύ κομμάτι αυτής της ομάδας! Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…!”.

.
Διαβάστε ακόμη…