Επανέναρξη με δυνατά ματς

promhtheas-ghpedo-ea patrwnΟι διακοπές τελείωσαν και τα κεφάλια μπαίνουν … μέσα για τις ομάδες καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά. Η 12η αγωνιστική περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις με πρώτη και καλύτερη αυτή την Πάτρα, ανάμεσα στον Προμηθέα και το Ψυχικό. Από εκεί και μετά ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια σε Παγκράτι, Λιβαδειά και Πεύκα.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΔΑΚ Πεύκων, 17:00)

Το τηλεοπτικό παιχνίδι της ημέρας. Οι Μαχητές υποδέχονται το αποφασισμένο Περιστέρι σ΄ένα παιχνίδι που αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικό καθώς και οι δύο θέλουν πολύ τη νίκη για διαφορετικούς όμως λόγους. Τα Πεύκα από τη μία, χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν στην «ασφαλή ζώνη» της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη το Περιστέρι, θέλει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του, αφού βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με μόλις μία νίκη στο ενεργητικό του. Με προβήματα θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, αφού ο Τοπάλης θα απουσιάζει, ενώ η συμμετοχή των Γράβα και Λευκαδίτη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΔΟΥΚΑΣ (Δ. Βικέλα, 17:00)

Αν και το παιχνίδι για τον Φίλιππο απέναντι στον Δούκα αναμένεται δύσκολο, οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα αναμένεται να παραταχθούν απόλυτα αφοσιωμένοι, ώστε να μπορέσουν να κάνουν την έκπληξη και να κατακτήσουν την τέταρτη νίκη τους. Ο Δούκας όμως σκοπεύει να φύγει αλώβητος από τη Βέροια καθώς και αυτός δεν και αυτός χρειάζεται πολύ το «διπλό» ώστε να μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Η Δόξα αντιμετωπίζει το Πευκοχώρι σ΄ένα ματς στο οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια για εκπλήξεις. Οι Λευκαδίτες για να βρεθούν σε καλύτερη βαθμολογική θέση χρειάζονται τη νίκη γι΄αυτό και είναι αποφασισμένη να μην αφήσουν πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Το Πευκοχώρι θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε πριν τις διακοπές, δηλαδή με μία μεγάλη νίκη και γι΄αυτό αναμένεται να παλέψει μέχρι τέλους. Μάλιστα, η ομάδα της Χαλκιδικής   θα παραταχθεί ενισχυμένη καθώς θα αγωνιστεί ο Σιολόγκας,

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΨΥΧΙΚΟ (ΕΑ Πατρών, 17:00)

Ένα δυνατό ντέρμπι αναμένεται στην Πάτρα, με τον Προμηθέα να παλεύει για την Τρίτη συνεχόμενη νίκη του, ενώ το Ψυχικό να αναζητά το θετικό αποτέλεσμα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Οι πατρινοί για να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα χρειάζονται τους δύο βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά με το «διπλό» και να φτάσει τις πέντε νίκες.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ  (Εσπέρου, 17:00)

Μετά από 36 ημέρες ο Εθνικός επιστρέφει στη δράση αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή. Οι Πειραιώτες, οι οποίο θα αγωνιστούν με επιπλέον παίκτη αφού στο ρόστερ προστέθηκε ο Καράβολας, θέλουν να διευρύνουν το σερί τους (μετρούν τρεις σερί νίκες) για να διατηρήσουν τη δεύτερη θέση.  Ο Ηρακλής όμως, αν και έχει δύσκολη έξοδο, στοχεύει στην εκτός έδρας νίκη ώστε να ρεφάρει την ήττα από το Παγκράτι.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΚΥΜΗ (Μετς, 17:00)

Επικίνδυνη έξοδο έχει η Κύμη καθώς πηγαίνει στο Μετς για να αντιμετωπίσει το Παγκράτι. Οι «ροσονέρι» έδειξαν πριν  από τη διακοπές πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που μαρτυρούν και οι τρεις σερί νίκες και τώρα καλούνται να αποδείξουν πως η διακοπή δεν τους επηρέασε. Για την Κύμη όμως, το «διπλό» είναι αναγκαίο ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα. Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα δυνατό ματς, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται πως δεν έχει προβλήματα τραυματισμών.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Λιβαδειάς, 17:00)

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Λιβαδειά έπειτα από δύο αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι παλεύουν μέχρι τέλους κάθε παιχνίδι, ενώ μέσα στο σπίτι τους έχουν μεγαλύτερη δυναμική. Ο Πανερυθραϊκός, από την άλλη, αποχαιρέτησε τη χρονιά με ήττα γι΄αυτό και έχει ένα λόγο παραπάνω για να φύγει απ΄τη Λιβαδειά με τη νίκη και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.