Επενδύει στα νιάτα ο Αργοναύτης Ραφήνας

Επένδυση στα νιάτα για τον Αργοναύτη Ραφήνας, που δείχνει έτσι ότι θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την παρθενική του παρουσία στη Γ’ εθνική δημιουργώντας ένα σύνολο που θα έχει εμπειρίες στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι νεοφώτιστοι προχώρησαν στην προσθήκη στο ρόστερ τους των Φίλιππου Σταμέλου, Πάνου Ζέρβα και Χρήστου Κορμηλιά…

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Αργοναύτης Ραφήνας πιστός στο πλάνο που έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια επενδύει στα νιάτα ανακοινώνοντας τρεις ακόμα προσθήκες νέων σε ηλικία παικτών.

Στόχος της διοίκησης και του Γιώργου Γιαννακόπουλου είναι να δημιουργηθεί ένα αμάλγαμα έμπειρων παικτών με νέους και ταλαντούχους που θα προσφέρει χορταστικό μπάσκετ στους φίλους της ομάδας.

Στο παραπάνω πλαίσιο αποκτήθηκαν οι 21χρονος Φίλιππος Σταμέλος από τα Μελίσσια, ο 18χρονος Πάνος Ζέρβας που ήταν βασικό στέλεχος των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και ο 18χρονος Χρήστος Κορομηλιάς που ήταν η αποκάλυψη πέρυσι του Προμηθέα Χαλανδρίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον Αργοναύτη την ερχόμενη σεζόν», τόνισε αρχικά ο Φίλιππος Σταμέλος που θα συναντήσει εκεί και τον συμπαίκτη του στα Μελίσσια, Παντελή Καλογερόπουλο. «Η σωστή οργάνωση και η συνέπεια στους στόχους της ομάδας αλλά και στο πλάνο είναι αυτά που με κέρδισαν. Ο κόουτς Γιώργος Γιαννακόπουλος με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε και δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι», πρόσθεσε.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου και ήδη ο Γιώργος Γιαννακόπουλος και το προπονητικό του επιτελείο έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό με την οριστικοποίηση των φιλικών.

Να σημειωθεί ότι στο προπονητικό επιτελείο παρέμειναν οι Βασίλης Πανταζής, Παύλος Φιωτάκης και Γιάννης Αβραμίδης”.

.
Διαβάστε ακόμη…