Επεσαν οι υπογραφές στον Φοίνικα

Και τυπικά πλέον παίκτες του Φοίνικα είναι από σήμερα ο Κώστας Αθανασόπουλος, ο Κώστας Σαριμπαλίδης και ο Γιάννης Γοργόλης, οι οποίοι υπέγραψαν τις αιτήσεις μεταγραφής παρουσία του νέου Προέδρου κου Γιώργου Νασιακόπουλου.

Ο Κώστας Αθανασόπουλος είναι 28 ετών με ύψος 1.96 και αγωνίζεται κυρίως ως “τεσσάρι”. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Κεραυνό Λάρισας (με τον οποίο σαν έφηβος κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων την περ.1998-99) και μετά αγωνίστηκε στις Εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Γ.Σ.Λάρισας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της Ε.Α.Λάρισας, του Αίολου Τρικάλων και πέρυσι του Αστέρα Λάρισας.

Ο Κώστας Σαριμπαλίδης είναι 25 ετών με ύψος 1.82 και αγωνίζεται ως play maker. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Περσέα Λάρισας ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ε.Λ. στη Γ’ Εθνική, στους Ικαρους Τρικάλων, στον Αίολο Τρικάλων (σε Γ’ και Β’ Εθνική) και πέρυσι στον Αστέρα Λάρισας επίσης στη Γ’ Εθνική.

Τέλος, ο Γιάννης Γοργόλης είναι 19 ετών με ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”. Ξεκίνησε από τον Κεραυνό Λάρισας ενώ πέρυσι σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε με το εφηβικό τμήμα του Ικαρου Καλλιθέας με το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ και έφτασε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων