“Επικίνδυνο παιχνίδι”

Απόλυτα έτοιμος είναι ο Πιερικός Αρχέλαος για την επανεμφάνισή του στην Α2. Η ομάδα της Κατερίνης φιλοξενεί αύριο τη Νήαρ Ηστ (30/10, 17:30)  και το κλίμα που επικρατεί είναι ιδιαίτερα χαρούμενο και αρκετά συγκινητικό.

Ο Δημήτρης Γαλάνης μιλώντας για την επερχόμενη αναμέτρηση έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους: «Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο παρθενικό παιχνίδι της ομάδας μας στην Α2 με τη Νήαρ Ηστ. Οι φιλοξενούμενοί μας είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες, οι οποίοι ξέρουν την κατηγορία και το γεγονός ότι είναι και πρώτη αγωνιστική, το παιχνίδι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Επίσης, τον κόουτς παρά το ότι δεν τον ξέρω προσωπικά, έχω μάθει τα καλύτερα γι΄ αυτόν. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Με τη σειρά του ο παίκτης του Πιερικού Αρχέλαου, Ουρούλε Ιγκμπάβμποα δήλωσε: «Μετά την πολύ καλή προετοιμασία που κάναμε, είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε το πρώτο αυτό παιγνίδι με αγωνία και ευχόμαστε το αποτέλεσμά του να είναι θετικό για μας».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Γιάννη Δαμαλή: «Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην τακτική και σε όλα αυτά που μας είπαν οι προπονητές μας. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου, όπως κάθε φορά, και στον πρώτο αγώνα μας στην Α2 και για να μη κρυβόμαστε έχουμε κάποιο άγχος. Τις όποιες παγίδες πρέπει να τις αποφύγουμε και πρέπει να πάρουμε το πρώτο παιγνίδι στην έδρα μας».

Τέλος, για την επάνοδο του Πιερικού Αρχέλαου στην Α2 μίλησε και ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Χρήστος Χρηστίδης: «Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και πάντοτε το πρώτο παιγνίδι κρύβει κινδύνους. Εμείς οπωσδήποτε θέλουμε τη νίκη γιατί ο αγώνας είναι και μέσα στην έδρα μας. Η ημέρα αυτή αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για όλους μας γιατί μετά από τόσα χρόνια ξαναπαίζουμε στη μεγάλη κατηγορία. Θέλουμε βέβαια τον κόσμο δίπλα μας πάλι και όπως είναι γνωστό το επίπεδο στην κατηγορία της Α2 είναι πολύ πιο διαφορετικό, πιο ανεβασμένο από αυτό που βλέπαμε τόσα χρόνια και βέβαια αυτό θα γίνει αμέσως αντιληπτό. Θα είναι μια γιορτή του αθλητισμού και θέλουμε όλοι μαζί να δώσουμε μια ακόμη χαρά στην πόλη που θα βλέπει μια ομάδα της να παίζει όμορφο και ανεβασμένο μπάσκετ». 

Τα μυστικά σε φίλους

Τα μυστικά του μπάσκετ έδειξαν οι Γιάννης Δαμαλής, Ουρούλε Ιγκμπάβμποα και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Χρήστος Χρηστίδης, οι οποίοι επισκέφτηκαν το το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Παράλληλα, οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να συζήτησαν για το αγαπημένο άθλημα και τους κάλεσαν να έρχονται στο γυμναστήριο, όπου πολλοί συνομήλικοί τους ήδη μετέχουν σε οργανωμένες ομάδες που αγωνίζονται σε εσωτερικά πρωταθλήματα.