Επιστολή διαμαρτυρίας του Εργοτέλη

Eπιστολή διαμαρτυρίας προς την EOK αλλά και στις επιτροπές διαιτησίας και πρωταθλήματος. απέστειλε η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εργοτέλη.Οι κιτρινόμαυροι  «φωνάζουν» για τη διαιτησία των Πρωτούλη και Μαυρατζά κάνοντας λόγω για αλλοίωση αποτελέσματος στης περασμένης αγωνιστικής με το Κορωπί.

Αναλυτικά:

«Βρισκόμαστε στην αληθινά δυσάρεστη θέση με την επιστολή μας αυτή να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τα όσα συνέβησαν στον κυριακάτικο αγώνα (16/12/2012) της ομάδας μας με το Κορωπί για το πρωτάθλημα της Γ’εθνικής κατηγορίας.

Πιστεύουμε ότι τα όσα έγιναν με την συνολική παρουσία των 2 διαιτητών, Κυρίων Πρωτούλη και Μαυρατζά, αλλοίωσαν την εικόνα του παιχνιδιού και ουσιαστικά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Σφυρίζοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με διαφορετικά μέτρα στις αποφάσεις τους, δεν επέτρεψαν στους αθλητές του Εργοτέλη να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την νίκη. Αποκορύφωμα όλων ήταν η φάση στο τέλος του αγώνα, όπου ο αθλητής μας Καραλής Ιωάννης σπρώχθηκε με αντιαθλητικό τρόπο από 3 αθλητές της αντίπαλης ομάδας και αντί να καταλογισθεί το προφανές φάουλ, δόθηκαν βήματα και στην συνέχεια τεχνική ποινή στον αθλητή μας.

Η ομάδα του Εργοτέλη συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και στα χρόνια αυτά έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Δυστυχώς η πραγματικότητα μας επιφυλάσσει διαρκώς νέες εμπειρίες , χωρίς ορατά σημάδια βελτίωσης στον ορίζοντα. Παρακαλούμε κάθε υπεύθυνη αρχή για το αυτονόητο.

Ζητάμε να υπάρξει ο αναγκαίος σεβασμός προς την προσπάθεια των αθλητών και προπονητών οι οποίοι αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο σε δύσκολες εποχές, για την πρόοδο του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Ο σύλλογος μας επέλεξε να αγωνίζεται με γηγενείς αθλητές και δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά από της Ακαδημίες μας να αγωνίζονται καθώς πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ανάπτυξη του αθλήματος, το οποίο χρειάζεται πάντοτε φρέσκα πρόσωπα για να συνεχίσει να υπάρχει.

Αφήστε μας να αγωνιστούμε με ίσους όρους και αν ο αντίπαλος είναι αγωνιστικά ανώτερος, έχουμε την γνώση για να τον αποδεχθούμε. Ας ελπίσουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να εκφράσουμε δημόσια την απογοήτευση και την αγανάκτηση μας. Ας ελπίσουμε οι κύριοι με τα γκρι να μην ξαναδιεκδικήσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τους αθλητές μέσα στο γήπεδο».

Πηγή:  cretalive.gr