Επιστολή στην ΕΟΚ για επανεκκίνηση της αθλητικής δράσης από τον Εσπερο Λαμίας

Με επιστολή του προς την ΕΟΚ ο Εσπερος Λαμίας ζητά από την ομοσπονδία ν’ αναλάβει δράσεις για την επανεκκίνηση της αθλητικής ζωής. Οι διοικούντες τον σύλλογο επισημαίνουν στην επιστολή τους αυτή ότι η επαναλειτουργία των βαθμίδων εκπαίδευσης, αλλά και πολλών άλλων επαγγελματικών δραστηριοτήτων θα πρέπει ν’ αποτελέσουν “οδηγό”, ώστε να υπάρξει η σχετική δράση και “πίεση” για ν’ αρχίσουν και πάλι οι αγωνιστικές δραστηριότητες και στον αθλητισμό.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

“Αξιότιμοι Κύριοι της Ε.Ο.Κ.
Μετά τις αποφάσεις της πολιτείας, για την διακοπή όλων των αθλητικών μας δραστηριοτήτων, προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία, από την λαίλαπα της πανδημίας του covid-19, ήδη έχουν παρέλθει σχεδόν τρείς μήνες. Με αφορμή την επανέναρξη λειτουργίας πολλών επαγγελματικών δραστηριοτήτων και την επαναλειτουργία των βαθμίδων εκπαίδευσης, θα θέλαμε να αναλάβετε την πρωτοβουλία για την άμεση έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της καλαθοσφαίρισης, ΟΛΩΝ των τμημάτων ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ σαφώς και θα θέλαμε να γίνει με κανόνες, που θα ορίσετε σε συνεργασία με την πολιτεία, ώστε να προστατεύεται η υγεία όλων των εμπλεκομένων αθλητών και προπονητών, τόσο κατά την διάρκεια των προπονητικών δραστηριοτήτων, όσο και κατά την επανέναρξη των επισήμων αγώνων, ΟΛΩΝ των Πρωταθλημάτων.
Στην διάθεσή σας, να συμβάλλουμε με ειδικότερες προτάσεις, για την ασφαλή επιστροφή των αθλητών και προπονητών, στους αγωνιστικούς χώρους”.