Επιστολή των αθλητών της Αγίας Παρασκευής

agia_paraskeuiΜε επιστολή τους, οι παίκτες που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν, στην Αγία Παρασκευή, αναφέρουν πως πως δεν έχουν πάρει τα δεδουλευμένα τους, ενώ καταλογίζουν ως μοναδικό υπεύθυνο γι΄αυτήν την κατάσταση τον πρόεδρο του συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Με την παρούσα επιστολή οι αθλητές της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής της περιόδου 2015-2016 θα θέλαμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για τη μη καταβολή των οδοιπορικών της περιόδου 2015-2016 από το παραπάνω σωματείο. Μετά από πολλές υποσχέσεις αλλά και μετά από προσπάθειες για συνεννόηση, από την μεριά των αθλητών, δεν επήλθε κανένα αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος. Οικονόμου κατά την προσφιλή του τακτική αρνείται να συνομιλήσει με τους παίκτες και δεν εμφανίζεται ούτε στα τηλέφωνα.

Ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω η λειτουργία της ομάδας συνεχίζεται απρόσκοπτα διεκδικώντας και πετυχαίνοντας της άνοδο στην Β εθνική, μετά από τις δικές μας προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο, και πληρώνοντας προκαταβολές στους νέους αθλητές, ποσά με τα οποία θα είχε εξοφλήσει τις περσινές υποχρεώσεις. Η απαξίωση των παλαιών αθλητών της ομάδας είναι γεγονός και είναι άξια αναφοράς.

Οι μήνες που οφείλονται στους αθλητές, ίσως για κάποιους είναι λίγα ποσά ή για άλλους περισσότερα, συνεχίζουν όμως να αποτελούν χρέη της ομάδας προς τους αθλητές. Αν συνυπολογίσουμε και την συνεχόμενη κοροϊδία και άρνηση εύρεσης οποιασδήποτε λύσης τότε καταλαβαίνουμε πως μιλάμε για κάτι προσχεδιασμένο.
Μοναδικός υπαίτιος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εμφανίζεται ο πρόεδρος του συλλόγου κος. Οικονόμου αφού σύμφωνα με άλλα μέλη της διοίκησης είναι ο μόνος που διαχειρίζεται το οικονομικό κομμάτι. Ίσως στηρίζεται στο γεγονός ότι κάποια παιδιά δεν θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα είτε λόγω έλλειψης χρημάτων ή χρόνου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κος. Οικονόμου θα μας βρει μπροστά του, αφού υπάρχει απόφαση για κινητοποιήσεις τις ημέρες των προπονήσεων και των αγώνων. Επίσης θα εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο δέσμευσης, μέσω της νομικής οδού, των χρημάτων που λαμβάνει ο σύλλογος μέσω επιχορήγησης από τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής.
Η παρούσα επιστολή θα κοινοποιηθεί προς πληροφόρηση στην ΕΟΚ, στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και σε όλα τα site για να αποκατασταθεί η αλήθεια και το παράπονο των παικτών.
Με εκτίμηση οι παίκτες:

Αριστοτέλους Δημήτρης
Γρύλλης Αντώνης
Δρίβας Δημήτρης
Κούργιας Αστέριος
Παπαγιανακόπουλος Κώστας
Σβάρνας Χρήστος
Σκούταρης Λεωνίδας
Ψωμαδέρης Γιώργος.”