Επιστροφή του Σδράκα στο πόστο του στους Ίκαρους Τρικάλων!

Οι αναζητήσεις των ιθυνόντων τους Ίκαρους Τρικάλων για την εξεύρεση του προπονητή που θα αναλάμβανε το τιμόνι της ομάδας, μετά την παραίτηση του Κώστα Σδράκα, απέβησαν άκαρπες. Οι δύο κρούσεις που έκαναν οι διοικούντες τον σύλλογο στους Χάρη Φόρο και Αβραάμ Παπαδόπουλο δεν απέδωσαν καρπούς, ενώ παράλληλα οι παίκτες ανέλαβαν την ευθύνη για την πορεία της ομάδας. Και ζήτησαν την επιστροφή του Σδράκα στο πόστο του… Κάτι που υλοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Σκρέτας, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τον Έλληνα προπονητή και μετά από τη συζήτηση των δύο πλευρών αποφασίστηκε να συμπορευτούν και πάλι…

Με ανακοίνωσή τους μάλιστα οι Ίκαροι Τρικάλων εξηγούν όλο το… στόρι της επιστροφής του Σδράκα στο πόστο του.

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας, το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων ανακοινώνει τα εξής:
Μετά την κυριακάτικη παραίτηση του προπονητή Κώστα Σδράκα, το ΔΣ ήρθε σε επαφή με δύο αξιόλογους προπονητές, τον τρικαλινό Χάρη Φόρο και τον λαρισαίο Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο μεν πρώτος δεν ήρθε σε συμφωνία διότι σύμφωνα με τα συμφραζόμενά του, θέλει να δοκιμάσει την προπονητική του τύχη σε υψηλότερες κατηγορίες. Του το ευχόμαστε διότι οι ικανότητές του είναι για εθνικές κατηγορίες και όχι για τοπικά πρωταθλήματα. Ο δε δεύτερος επικαλέστηκε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που τον κρατούν στην γειτονική πόλη γι αυτό εξάλλου και δύο ρόνια τώρα, δεν εργάζεται σε κάποια ομάδα.

Η λύση τελικά ήρθε μέσα από την οικογένεια της ομάδας. Σχεδόν όλοι οι αθλητές, με δική τους πρωτοβουλία τους απολογήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην διοίκηση της ομάδας αναλαμβάνοντας ακεραία την ευθύνη για την μέχρι τώρα πορεία των Ικάρων, ζητώντας παράλληλα την επιστροφή του Κώστα Σδράκα στον πάγκο της ομάδας υποσχόμενοι πως ως το τέλος της σεζόν, οι φετινοί στόχοι της ομάδας θα έχουν αίσιο τέλος αφού η προσπάθεια τους θα γίνει ακόμη πιο έντονη.
Έτσι μετά από ενέργειες του προέδρου της ομάδας Κώστα Σκρέτα, ο κόουτς Σδράκας αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας συνεχίζοντας την προετοιμασία της για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου”.