Η προετοιμασία κράτησε όσο… μισό πρωτάθλημα και έτσι παίκτες και τεχνικό τιμ περιμένουν με…  λαχτάρα να αρχίσει επιτέλους η αγωνιστική δράση.

Το νέο πρωτάθλημα είναι σαν μια καινούργια πρόκληση για το Ανατόλια. Το κολέγιο πάντα ανταγωνιστικό θα προσπαθήσει και στη νέα σαιζόν να δείξει το ίδιο δυναμικό πρόσωπο κάνοντας αρχή τη Κυριακή(23/10)  με τον αγώνα κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Φοίνικα Λάρισας.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται στον πρώτο όμιλο και γι’ αυτό είναι κάπως επιφυλακτικοί αν και όπως τονίζουν «όλα είναι μια εμπειρία». Επίσης με μια καλή αρχή θα μπορέσουν να ξεχάσουν για λίγο και την απογοήτευση τους που αν και βρέθηκαν πολύ κοντά τελικά δεν ανέβηκαν το… σκαλοπάτι που θα τους οδηγούσε στη Β΄ Εθνική.

Αγωνιστικά σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ένα μικρό μόνο στο γόνατο του Μπρόζου που του στέρησε απλώς τη συμμετοχή στη χθεσινή προπόνηση αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Δημήτρη Τσούρμα για τη Κυριακή.
Η πρόβα- τζενεράλε για το Ανατόλια θα είναι τη Τετάρτη με αντίπαλο την Ελευθερούπολη μια από τις δυνατές και φιλόδοξες ομάδες του δεύτερου ομίλου.