Για αρκετό διάστημα τους είχε «φάει» η αγωνία, τώρα που όλα τελείωσαν αποφάσισαν να…αλλάξουν τους ρόλους. Τι εννοούμε μ’ αυτό; Οι Τιτάνες Δράμας έκλεισαν τις επίσημες προπονήσεις τους με ένα απολαυστικό μπάρμπεκιου στο οποίο παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση ευχαριστήθηκαν το καλό φαγητό και αποχαιρέτισαν τη χρονιά πανηγυρίζοντας την οριστική απόφαση της ΕΟΚ η οποία τους ανακοινώθηκε επίσημα χθες και αφορά τη παραμονή τους στη κατηγορία χωρίς μπαράζ. Το σκεπτικό όπως είχε κυκλοφορήσει ήταν ότι η Ολύμπια Λάρισας που υποβιβάζεται από τη Β΄ Εθνική δεν πάει στη Γ΄ αλλά στο τοπικό πρωτάθλημα της Λάρισας.

Έτσι με έναν αρκετά… χορταστικό τρόπο οι έμπειροι παίκτες αποχαιρέτησαν συμπαίκτες, προπονητές και διοίκηση και πλέον μπορούν και επίσημα να απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάτι που για τους νεαρούς συμπαίκτες τους θα ισχύσει από τις 6 Ιουλίου.

Ο μόνος παίκτης που είναι ήδη παρελθόν είναι ο Βογιατζάκης ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Καβάλα και επιστρέφει στον Πειραιά. Όλοι οι υπόλοιποι μαζί μετο τεχνικό τιμ περιμένουν τα αποτελέσματα των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 15 Ιουνίου και αναμένεται να «βγάλουν» και νέα διοίκηση. Η χρονιά θα κλείσει και τυπικά για τον σύλλογο και όχι μόνο για το ανδρικό τμήμα με μια ωραία γιορτή από πλευράς των ακαδημιών των Τιτάνων.