Υστερα από τρεις ήττες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, το τελευταίο που αισθάνονται στο Ανατόλια είναι πίεση για τη νίκη στον αγώνα με τον Ιωνικό Ν.Φ. Αλλωστε, έχουν να παίξει τόσο καιρό στο γήπεδό τους, που είχαν… ξεχάσει τον κόσμο τους.

«Αυτό που σκεφτόμαστε είναι ότι θα παίξουμε εντός έδρας για πρώτη φορά ύστερα από ένα μήνα» λέει ο Δημήτρης Τσούρμας. Για την ακρίβεια, από τις 14 Οκτωβρίου, την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχει να παίξει το Ανατόλια στο γήπεδό του, αφού ακολούθησαν οι εκτός έδρας αγώνες με το Αιγάλεω, τον Αίαντα Ευόσμου και το ματς με τον Ηρακλή που έγινε στο κλειστό της Μίκρας.

«Παρά τις τρεις ήττες, το ηθικό της ομάδας είναι πολύ ψηλά. Παίζουμε καλό μπάσκετ και τα παιδιά έχουν διαχειριστεί πολύ καλά τις ατυχίες, εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Με εξαίρεση ένα κακό τέταρτο δεκάλεπτο στο Αιγάλεω, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Το Ανατόλια, αν και νεοφώτιστο, έχει δείξει ότι μπορεί να βρεθεί ψηλά και αυτό εισπράττουμε όλοι μας μέσα στο γήπεδο» υπογραμμίζει ο Δημήτρης Τσούρμας.