Επιτυχής η χειρουργική επέμβαση του Σάκη Κουτίνα

sakis koutinas_ael_epemvasiΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πεντάωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης της ΑΕΛ Σάκης Κουτίνας, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά την οποία υπέστη στο γόνατό του (ρήξη χιαστού) στο παιχνίδι με την ΕΑΚ Θεσσαλονίκης. Η επέμβαση πήγε καλά, και ο χρόνος επιστροφής του Σάκη Κουτίνα στα παρκέ υπολογίζεται στους πέντε μήνες.

Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ εύχεται στον Σάκη να επιστρέψει σιδερένιος και πάλι στην αγωνιστική δράση, ενώ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι φρόντισαν προκειμένου η επέμβαση να στεφθεί με επιτυχία, δεδομένης και της δυσκολίας που υπήρχε εξαιτίας παλαιότερου τραυματισμού του παίκτη στο ίδιο σημείο.

Πρώτα απ΄ όλα τους υπευθύνους και το προσωπικό της κλινικής «Ασκληπιείο», στην οποία πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, και ειδικά τον διευθυντή κ. Γεώργιο Πίπη. Ιδιαίτερα η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί τους ορθοπεδικούς Ιωάννη Σαΐνη, που πραγματοποίησε την επέμβαση καθώς και τους ορθοπεδικούς Αντώνη Τσαγκάλη και Νικόλαο Καραλάιο, όπως και τον φυσιοθεραπευτή Κωνσταντίνο Καλαμπάκα, που πραγματοποίησαν την απαραίτητη προχειρουργική διαδικασία το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης εκφράζει ευχαριστίες στις αναισθησιολόγους Αθηνά Κλειτσάκη και Γαρυφαλλιά Καρυστιανού, στον τεχνικό Χριστόφορο Πουρνάρα, και στους νοσηλευτές Ιωάννη Ξυλοπαρκιώτη και Καλλιόπη Ρουμπιέ για την πολύτιμη συνδρομή όλων, ώστε ο Σάκης να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις 100% υγιής.

Ήδη οι συμπαίκτες του Σάκη και οι προπονητές της ομάδας τον επισκέφθηκαν, προκειμένου να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και να του πουν ότι τον περιμένουν και πάλι κοντά στην οικογένεια της ΑΕΛ σύντομα!