Ερμής Σχηματαρίου: «Έδεσε» έως το 2028 τον Νίκο Οικονόμου

«Έχω πει πολλές φορές πως ο Ερμής είναι το σπίτι μου», ήταν το πρώτο σχόλιο του Νίκου Οικονόμου, αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ερμή Σχηματαρίου. Την ομάδα στην οποία βρέθηκε το 2019, εξηγώντας τότε ότι βλέπει αυτή η συνεργασία να έχει μακρά διάρκεια. Και πλέον μία τετραετία μετά, τα λόγια του δείχνουν να επιβεβαιώνονται με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2028!

Με τον σύλλογο ν’ ανακοινώνει την επέκταση αυτή, χρησιμοποιώντας μία ενδεικτική φράση: «𝝥𝝤𝝪 𝝢𝝖 𝝥𝝖𝝚𝝞; 𝝚𝝙𝝮 𝝚𝝞𝝢𝝖𝝞 𝝜 𝝤𝝞𝝟𝝤𝝘𝝚𝝢𝝚𝝞𝝖 𝝩𝝤𝝪 » και συνεχίζοντας: «Ο Ερμής είναι το «παιδί» του, είναι η οικογένειά του. Το 2019, όταν ήρθε σε μία κωμόπολη της Βοιωτίας, που εκπροσωπούσε ομάδα στη Γ’ Εθνική, ρωτήθηκε τον λόγο που επέλεξε να πάει σε ομάδα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Ο ίδιος είχε απαντήσει «Μη με ρωτάτε που πάω, αλλά το που θέλω να φτάσω».
Περίπου πέντε χρόνια αργότερα, ο πήχης εξακολουθεί να ανεβαίνει δια χειρός του Νίκου Οικονόμου πρωτίστως. Το όραμά του, το όραμά μας, δεν έχει ταβάνι. Και για τον λόγο αυτό και για άπειρους ακόμη, ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην πανευτυχή θέση να ανακοινώσει την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον εμπνευστή προπονητή Νίκο Οικονόμου έως και το 2028!
Τέσσερα χρόνια ακόμη με τον Νίκο Οικονόμου στο τιμόνι. Μία επέκταση συνεργασίας που δίνει συνέχεια στα πέντε χρόνια επιτυχιών και δεσμεύεται με υψηλότερους στόχους και με ένα όραμα που πηγάζει μέσα από τη… σπίθα που λάμπει στα μάτια του ίδιου!
Η δήλωση του coach Οικονόμου μετά την ανανέωση: «Έχω πει πολλές φορές πως ο Ερμής είναι το σπίτι μου. Συνεχίζουμε με το βλέμμα στο μέλλον και με πολλή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε».