Ερμής Σχηματαρίου: Ανανέωσε και τον Κωστόπουλο

Έναν ακόμη παίκτη, που συνέβαλε στην πορεία της περασμένης σεζόν κράτησε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο λόγος για τον Αναστάσιο Κωστόπουλο, με τον 22χρονο αθλητή ν’ ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα και να στοχεύει ψηλότερα, όπως τόνισε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«𝝡𝝖𝝛𝝞 𝝟𝝖𝝞 𝝩𝝤𝝪 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝤𝝪
Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον αθλητή Αναστάσιο Κωστόπουλο, ο οποίος συνέβαλλε σημαντικά στην περσινή πορεία της ομάδας μας προς το Final Four της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.
Ο 22χρονος αθλητής εντάχθηκε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι για τη σεζόν 2023-2024, στην οποία μέτρησε κατά μέσο όρο 6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ. Ήταν ένα από τα βασικά μέλη του Ερμή μας και θα αποτελέσει και φέτος ένα από τα «όπλα» στη φαρέτρα του Νίκου Οικονόμου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν».

Στις δηλώσεις του, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για άλλη μία χρονιά μέρος του συλλόγου. Φέτος, έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παλέψουμε για το παραπάνω βήμα. Η περσινή χρονιά με βοήθησε πολύ για να εξελιχθώ ως παίκτης και ελπίζω φέτος να καταφέρουμε όλους τους στόχους που θα τεθούν από τον coach Οικονόμου και τη διοίκηση της ομάδας».
Τάσο, καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!».