ΕΣΚΑ: Πρωταθλήτρια παίδων η Ακαδημία-TeleUnicom BAC

akadimia_TeleUnicom-BACΗ Ακαδημία-TeleUnicom BAC πανηγύρισε την κατάκτηση στο παιδικό της ΕΚΣΑ, μετά τη νίκη της με 65-50 στην έδρα του Δούκα, στον 5ο τελικό της σειράς των play off. Η Ακαδημία-TeleUnicom BAC με τη νίκη της αυτή έκανε το 3-2, ανατρέποντας τη σειρά και πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου σ΄ ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Στο μεγαλύτερo τουλάχιστον μέρος του, καθώς η διαφορα “χτίστικε” στο φινάλε, με την θριαμβεύτρια ομάδα, να παίρνει επιθετικά λύσεις -κυρίως- από τους Προίσκο, Παπαγεωργίου και Αρσενόπουλο, με τον Δούκα να στηρίζεται στους Ρογκαβόπουλο, Τσουργιάννη και Σακελλαρίου, κατά κύριο λόγο.

akadimia_TeleUnicom-BAC-2Το Δαΐς ήταν κατάμεστο από φίλους και των δύο ομάδων, παίκτες, προπονητές, γονείς, παιδιά, σε μια εορταστική, το δίχως άλλο, μπασκετική ατμόσφαιρα, με τις στιγμές συναισθημάτων να κορυφώνονται, κατά την διάρκεια της απονομής του τροπαίου. Οι νικητές, όπως ήταν φυσικό, πανηγύρισαν δεόντως την επιτυχία, το επίτευγμά τους, ωστόσο συγχαρητήρια, χειροκρότημα από όλους, όπως και την αγκαλιά του -νικητή- κόουτς Παταβούκα, κέρδισαν και δικαίως και τα παιδιά του Δούκα, για την μεγάλη προσπάθειά τους.

Δούκας – Ακαδημία 50-65
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-18, 29-31, 43-47, 50-65.
Διαιτητές: Σώμος, Μπούκας
ΔΟΥΚΑΣ (Μπακογεώργος, Tελάκης): Καψής, Τσουργιάννης 14 (1), Τσικόπουλος 2, Σακελλαρίου 10 (2), Ρογκαβόπουλος 12 (2), Περίδης 2, Παππάς, Μπότσι 5, Βερτζάγιας 3, Τσακίρης 2, Ορφανόπουλος, Κιόρρι.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Παταβούκας, Μπότης): Δήμος, Ηλιόπουλος Δ., Νάσσου 4, Γιαννόπουλος 5 (1), Ηλιόπουλος Ν., Κόλτηρης 3 (1), Προίσκος 14, Αρσενόπουλος 20 (3), Λουκαΐτης, Παπαγεωργίου 19 (4), Γκικαπέππας, Καραγιώργης.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Στόλης (vaggelisstolis45@gmail.com / 6978837069)