Εσπερος Λαμίας: Απέκτησε τον Αντωνόπουλο

Μετά τον Σπύρο Κοντολάτο άλλος ένας παίκτης από τον Τελεθριακό θα παίξει τη νέα χρονιά στον Εσπερο Λαμίας. Ο λόγος για τον Αντώνη Αντωνόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΣΠΕΡΟΣ MY KTEO Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αντώνη Αντωνόπουλου.

Ο 26χρονος point guard κατάγεται από την πόλη μας και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Αναγέννηση Λαμίας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ΑΕΝ Κηφισιάς και Γ.Σ. Αγριάς, ενώ τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές περιόδους αποτέλεσε βασικό μέλος του Τελεθριακού.

Με σημαντικές εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις πλέον, ο Αντώνης επιστρέφει στην πόλη για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας. Η συνέπεια, το πάθος, η αγωνιστικότητα και η ομαδική του νοοτροπία αποτελούν πολύτιμα στοιχεία για τη φετινή μας προσπάθεια.

Αντώνη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Εσπέρου! Σου ευχόμαστε υγεία και μία παραγωγική αγωνιστική χρονιά”.