Ετοιμοπόλεμοι οι Ψαρόπουλος, Νικολακόπουλος

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παγκρατίου, Σωκράτης Ψαρόπουλος και Παναγιώτης Νικολακόπουλος, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Παγκρατίου (http://pagratiao.gr/)  φανερώνοντας την ικανοποίησή τους για τη μεταγραφή τους στους «ροσονέρι», ενώ παράλληλα  δήλωσαν έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της ιστορικής φανέλας του ΑΟ Πακγρατίου.

Ψαρόπουλος: “Θα κάνω ότι μπορώ να φανώ αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου”

«Στις πρώτες μου δηλώσεις ως παίκτης του Παγκρατίου θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον προπονητή μας τον Ντίνο Καλαμπάκο που με δέχθηκε και με εμπιστεύτηκε, όπως και τον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο του οποίου την ιστορία και διαδρομή δεν πρέπει να ξεχνάμε.Θα κάνω ότι μπορώ για να φανώ αντάξιος της ομάδας.Όλοι μαζί θα παλέψουμε για μια αξιοπρεπή εμφάνιση με υψηλούς στόχους».

Νικολακόπουλος: “Νεανική ομάδα με όραμα”

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Παγκράτι και ευχαριστώ όσους με επέλεξαν.Στόχος είναι η δημιουργία μιας νεανικής ομάδας με όραμα, μια ομάδας που θα μας κάνει να δεθούμε καλύτερα μεταξύ μας. Οι προπονητές μας έχουν δημιουργήσει εξαιρετικό κλίμα με την σκληρή δουλειά που γίνεται και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στο γήπεδο».