Η παρατεινόμενη αγωνία στο θέμα της συμμετοχής του Αμαρουσίου στην Α1 έχει… ανοίξει για τα καλά την όρεξη του Παγκρατίου. Κι αυτό διότι εάν την Παρασκευή η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν δώσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο Μαρούσι, τότε το Παγκράτι θα είναι η ομάδα που θα προβιβαστεί στην Α1!

Λίγο μετά το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση των ομάδων της Α2 στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου παρά τη διχογνωμία που υπήρξε σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην Α1 (σε περίπτωση αδυναμίας του Αμαρουσίου), εν τέλει ξεκαθαρίστηκε ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να γίνει με 13 ομάδες. Με άλλα λόγια, το Παγκράτι θα πάρει αυτομάτως το χρίσμα (έτσι δηλώνουν παράγοντες της ομάδας), ανεξάρτητα από τους… διακαείς πόθους των ανθρώπων της Τρίπολης…

Σμυρνιώτης: «Είναι πιθανό να μας ζητηθεί»

Ο Μιχάλης Σμυρνώτης δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Αρκαδικού ότι η ομάδα της Τρίπολης είναι έτοιμη να παίξει στην Α1, τονίζοντας ότι «από όσα γνωρίζουμε και τις πληροφορίες που έχουμε, πιθανώς το Παγκράτι να μην διεκδικήσει τη θέση αυτή, που θα έχει το αποτέλεσμα να μας ζητηθεί να παίξουμε εμείς στην Α1. Βέβαια είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος, υπάρχουν διαδικασίες που θα πρέπει να γίνουν σε μια βδομάδα, να συσταθεί η ΚΑΕ, το οποίο είναι πολύ δύσκολο, αλλά επειδή οι ευκαιρίες δε δίνονται πολλές φορές στη ζωή, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, αν μας δοθεί η ευκαιρία βέβαια, να καταφέρουμε να έχουμε την πρώτη μας συμμετοχή στην Α1»!