Ευθεία επίθεση του Άγγελου Παπανικολάου στον Βαγγέλη Λιόλιο

Μύδρους κατά του Βαγγέλη Λιόλιου εξαπέλυσε ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ Άγγελος Παπανικολάου. «Μοναδικός στόχος και πρωταρχική επιδίωξη είναι να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του και να διοικήσει ως πρόεδρος της ΕΟΚ, έχοντας συμβούλους της απόλυτης επιρροής του», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παπανικολάου στην ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει ευθεία επίθεση στον Βαγγέλη Λιόλιο. Όπως αποκαλύπτει με την ανακοίνωσή του αυτή «… διακινείται το σαββατοκύριακο μεταξύ των συλλόγων έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ζητεί με επιμονή και ζήλο να υπογράψουν το διορισμό της διοίκησής του. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνεται το πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης ο κ. Λιόλιος. Ο επίδοξος βασιλιάς είναι γυμνός…».

Αναλυτικά η δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΟΚ αναφέρει:

«Οι μάσκες έπεσαν… Ένα χρόνο, τώρα, είχε γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ενδυματολογικού μας και όχι, μόνο συνόλου. Αλλοίωνε την εικόνα και τη φωνή μας. Θεωρούσαν ότι κρυπτόμενοι πίσω από τις φανταχτερές και ελιτίστικες μάσκες θα «έχτιζαν» νέες καριέρες. Θεωρούσαν ότι θα αποσπούσαν το χειροκρότημα και το θαυμασμό του Ελληνικού μπάσκετ για το ακριβό περιτύλιγμα που παρουσίαζαν. Ώσπου, εν μια νυκτί, οι μάσκες έπεσαν και φανερώθηκε το αληθινό, σκληρό πρόσωπο!
• Η ομόνοια μετατράπηκε αιφνιδίως σε αποκλεισμούς σωματείων από το μητρώο…
• Η συνεργασία μετατράπηκε σε διχόνοια και διχασμό μεταξύ των συλλόγων…
• Η ομοψυχία του Ελληνικού μπάσκετ μετατράπηκε σε αχαλίνωτη επιθυμία για φιλαρχία και πάθος για εξουσία…
• Η συναίνεση μετατράπηκε ξαφνικά σε πιέσεις για προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου…
• Η επιθυμία για εκλογή προέδρου και συμβούλων της ΕΟΚ από το σώμα μετατράπηκε σε διορισμό από το Πρωτοδικείο…
Αδιαφορώντας για την ακυβερνησία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αγνοώντας τι θα συμβεί με διοίκηση από το Πρωτοδικείο και γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που είχε άλλη Διεθνή Ομοσπονδία που προσέφυγε δικαστικώς.
Μοναδικός στόχος και πρωταρχική επιδίωξη είναι να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του και να διοικήσει ως πρόεδρος της ΕΟΚ, έχοντας συμβούλους της απόλυτης επιρροής του. Αρχικά με τις μισές ομάδες και εν συνεχεία με τη διοίκηση Πρωτοδικείου, δεδομένου ότι διακινείται το σαββατοκύριακο μεταξύ των συλλόγων έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ζητεί με επιμονή και ζήλο να υπογράψουν το διορισμό της διοίκησής του. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνεται το πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης ο κ. Λιόλιος.
Ο επίδοξος βασιλιάς είναι γυμνός…».