Καρδιοχτύπησαν αλλά…τέλος καλό όλα καλά με τον Ραφαήλ Ελευθερίου. Ο 18χρονος γκαρντ του Μαντουλίδη υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα στη διάρκεια του αγώνα με τη Κομοτηνή και βγήκε «καθαρή». Αυτό που θα χρειαστεί πλέον ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του κολεγίου είναι ξεκούραση για τις προσεχείς 10 περίπου ημέρες προκειμένου να του περάσουν κάποιοι μυϊκοί πόνοι που τον ταλαιπωρούν λόγω της δυνατής πτώσης του στο παρκέ.

Μ’ όλα αυτά και με τον φόβο όλων στην ομάδα ότι μπορεί να υπέστη κάποιο σοβαρό πρόβλημα ο παίκτης τους είναι λογικό ότι το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μέρα, αν και μια νίκη επί μιας δυναμικής ομάδας όπως η Κομοτηνή (έστω και αν δεν είναι στη καλύτερη κατάσταση της) είναι κάτι πολύ σημαντικό που τους βοηθάει μάλιστα να…απολαύσουν το ρεπό τους για αυτή την αγωνιστική και να προετοιμαστούν με την ησυχία τους για το επόμενο παιχνίδι τους σε 15 ημέρες κόντρα στον Ορφέα.

Η προετοιμασία τους άρχισε από σήμερα και στην τεχνική ηγεσία του Μαντουλίδη σκέφτονται την πιθανότητα να δώσουν κάποιο φιλικό το Σαββάτο χωρίς να έχει βρεθεί πάντως ακόμη ο αντίπαλος.