Ευχές στον πρόεδρο και ενημέρωση για πληρωμή στους παίκτες από τον Ικαρο Καλλιθέας

“Καλή επιτυχία Πρόεδρε” εύχεται ο Ικαρος Καλλιθέας στον Δημήτρη Αγγελόπουλο ενόψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΟΚ, με τον σύλλογο να κάνει γνωστό παράλληλα ότι εντός των ημερών θα προχωρήσει και σε πληρωμές στους παίκτες της ομάδας!

“Σύσσωμη η οικογένεια του Ίκαρου Καλλιθέας εύχεται καλή επιτυχία στον Δημήτρη Αγγελόπουλο στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, κατέθεσε και επίσημα τα έγγραφα που απαιτούνταν για την υποψηφιότητα του, διεκδικώντας με αξιώσεις μία θέση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Αν όσοι εκλεγούν έχουν το ίδιο όραμα, μεράκι, πάθος αλλά και την ίδια αγάπη με αυτή του κ. Αγγελόπουλου, τότε σίγουρα η επόμενη ημέρα του Ελληνικού μπάσκετ θα είναι γεμάτη ελπίδα και επιτυχίες”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, που έχει κι ένα δεύτερο σκέλος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους παίκτες. Κι αυτό διότι εν μέσω των δύσκολων ημερών που ζει το μεγαλύτερο ποσοστό των αθλητών του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ο Ικαρος Καλλιθέας δείχνει ότι στέκεται δίπλα στους δικούς του κι όπως τονίζει συνεχίζει ν’ αποτελεί “ασπίδα” προστασίας τους. “Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ενημερώσει ότι εντός των προσεχών ημερών θα προχωρήσει σε πληρωμές στους παίκτες της ομάδας που βρίσκονται εκτός Αττικής. Αυτό αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι σε χαλεπούς καιρούς που οι αθλητές δοκιμάζονται σοβαρά, ο Ίκαρος Καλλιθέας γίνεται «ασπίδα» προστασίας προσπαθώντας να συμβάλει με πράξεις στην επιβίωση των αληθινών πρωταγωνιστών του αθλήματος”.