Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ιωνικός

Η εξαιρετική πορεία του Ιωνικού στο Κύπελλο ως μεγαλύτερο κέρδος είχε τη δυναμική παρουσία του κόσμου στο κλειστό. Η ομάδα της Νίκαιας, με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο της για το ιχυρό “παρών” που έδωσε σε όλα τα παιχνίδια, καλώντας τον παράλληλα να πράξει το ίδιο στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκός.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Ν. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο της Ομάδας για όλη του την παρουσία στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, και την εκπληκτική πορεία-πρόκριση στις 10-ομάδες του θεσμού.
Ήταν πραγματικά ένα μοναδικό συναίσθημα, μια ευκαιρία να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι το «νόμο του Πλάτωνα».

Επί τρεις εβδομάδες, η Ομάδα μας, έδινε διπλά παιχνίδια ανά εβδομάδα, με τον οργανωμένο και μη κόσμο του Ιωνικού Ν. να δίνει το παρών Τετάρτη και Σάββατο και σε κάθε παιχνίδι, με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι με τον Φάρο/Λάρισα, όπου περισσότεροι από 1.200 φίλοι της Ομάδας μας, γέμισαν κάθε γωνιά του γηπέδου, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των Rangers, με τους οποίους υπήρχε εξαρχής επικοινωνία και συμπόρευση στα οργανωτικά και ρυθμιστικά ζητήματα της κερκίδας.
Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για το βήμα παραπάνω, όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών αλλά και στο οργανωτικό επίπεδο.

Όλοι μαζί, συνεχίζουμε, αρχής γενομένης από την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, την προσεχή Κυριακή, στην Ερυθραία, προκειμένου να φέρουμε τον Ιωνικό μας, εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.
Μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».