Ευχαριστήρια επιστολή

Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό ότι οι φίλοι  του Σπόρτιγκ εκφράζουν τα συναισθήματα τους με κάθε τρόπο για ότι συμβαίνει στα πλαίσια της αγαπημένης τους ομάδας.

Έτσι λοιπόν για ακόμα μια φορά ένιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν ανθρώπους που θέλησαν να στηρίξουν τους “μπλαουγκράνα” σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της επί χρόνια πορείας του. Με λίγα ουσιαστικά λόγια, έστειλαν το μήνυμα στη νέα διοίκηση, δείχνοντας της την απόλυτη εμπιστοσύνη τους .

«Μια ημέρα μεγάλης χαράς. Μια ημέρα ευτυχίας, μια που χρόνια  και χρόνια προετοιμαζαμε. Είναι απίστευτη χαρά οι  γκρίζες συνελεύσεις των 15 ατόμων να γίνονται συνελεύσεις ελπίδας ,προσδοκίας και πίστης. Συνελεύσεις που τα 15 άτομα έγιναν 100 και συνελεύσεις που είχαν ανάμεσα τους ανθρώπους με τους  οποίους μεγαλώσαμε..Στέλιος Φενεκος, Ανδρέας  Πολέμης, Αννυ Κωσταντινιδου, Ντίνος Αγγελίδης, Γιώργος  Ζευγωλης, Κώστας Σταμελος ,ονόματα που μόνο δέος προκαλούν. Ονόματα και άνθρωποι που έχουμε την χαρά και την τιμή να καθοδηγούν πλέον την ομάδα της ζωής μας. Εμείς σαν  SPORTING CLUB 1991 τους καλωσορίζουμε ξανά πίσω στο σπίτι τους ,τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια τους  .


Υ.Γ 1 Φυσικά το καλωσόρισμα μας περιλαμβάνει και όλους όσους ήταν εκεί και απλά δεν τους γνωρίζαμε.
Υ.Γ 2 Μετά από  35 χρόνια δεν υπάρχει πλέον στο Δ.Σ ένας άνθρωπος που τσακωθήκαμε, μαλώσαμε, αλλά πάντα μαζί ξενυχτούσαμε και προσπαθούσαμε. Κυρ. Βασίλη καλή ξεκούραση.
Καλή δύναμη σε όλους μας, ας οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που ανήκει ….


SPORTING CLUB 1991»