Ευχαριστεί τον κόσμο του ο Φίλιππος

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους και ειδικότερα τους «Queen’s Boyz» που έδωσαν τρανταχτό «παρών» στο ματς την Κυριακής με την Μεταμόρφωση Βόλου, εξέδωσε ο Φίλιππος Βέροιας.

Αναλυτικά:

«H Διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν την Κυριακή στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» και ιδιαίτερα τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Βέροιας «Queen’s Boyz» για την δυναμική παρουσία του. Τα συνθήματα και οι ιαχές έδωσαν ψυχικά και σωματικά αποθέματα αστείρευτων δυνάμεων σε προπονητές, παίχτες και Διοίκηση ώστε να πετύχουμε την πολύτιμη αυτή νίκη. Για εμάς ο αγώνας συνεχίζεται και δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2 κατηγορία όπου και σας θέλουμε όλους δίπλα μας σε κάθε αγώνα».

Στο μεταξύ, δηλώσεις για τον αγώνα με τη Μεταμόρφωση έκαναν ο προπονητής του Φιλίππου, Δημήτρης Γκίμας, ο συνεργάτης του Χρήστος Μπλατσιώτης, ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης και οι Ευθύμης Κοθράς, Κώστας Πάλλης:

Δημήτρης Γκίμας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά την πρώτη μας ήττα την προηγούμενη Κυριακή γιατί πάντα μετά από μια ήττα υπάρχει το άγχος σε μια ομάδα και ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε πολύ όλη την προηγούμενη εβδομάδα όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα. Στόχος ήταν να βελτιώσουμε την άμυνα που σε κάποιο βαθμό τα καταφέραμε αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Από την απόδοση και ανταπόκριση των παιχτών μου είμαι ικανοποιημένος σε ένα πρωτάθλημα το οποίο φαίνεται να είναι πιο δυνατό απ’ ότι πιστεύαμε. Κάναμε μια νίκη με κόπο και αυτό μετράει, δεν θα την πανηγυρίσουμε ιδιαίτερα μας δίνει μια ψυχολογική ενίσχυση ενόψει του παιχνιδιού με το Αιγάλεω στην Αθήνα».

Χρήστος Μπλατσιώτης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη αυτή. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου καταφέραμε να περιορίσουμε τους επιθετικούς της Μεταμόρφωσης και να ξεφύγουμε στο σκορ. Δυστυχώς στο 3ο δεκάλεπτο δεν μπορέσαμε να βγάλουμε καμία άμυνα γι αυτό είδαμε και τους αντιπάλους να μειώνουν την διαφορά στους 8 πόντους. Ευτυχώς αντιδράσαμε γρήγορα και πετυχαίνοντας κάποια συνεχόμενα καλάθια επαναφέραμε την διαφορά στους +15 με αποτέλεσμα να κερδίσουμε άνετα το παιχνίδι».

Κώστας Πάλλης: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγο της ήττας στο προηγούμενο παιχνίδι με το Ανατόλια. Οι προσδοκίες μας είναι υψηλές και το παιχνίδι αυτό έπρεπε να το κερδίσουμε. Δουλέψαμε πολύ αυτή την βδομάδα την άμυνα ώστε να περιορίσουμε τους επιθετικούς του Βόλου το οποίο και καταφέραμε. Στην συνέχεια έχουμε ρεπό και αυτό θα μας βοηθήσει περισσότερο στην προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι με το Αιγάλεω».

Ευθύμης Κοθράς: «Η ομάδα έπαιξε το αναμενόμενο. Η εικόνα της είναι η ίδια με αυτή που παρουσιάσαμε στα φιλικά. Είχαμε μια κακή παρένθεση στο Ανατόλια ενώ η πραγματική εικόνα της ομάδας φάνηκε σήμερα στο γήπεδο. Η ομάδα μπορεί να παίξει για 40 λεπτά έχοντας στην διάθεση αρκετούς παίχτες οι οποίοι μπορούν αν προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις ακόμη και οι μικροί είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα να στηρίξει την προσπάθεια μας. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με το Αιγάλεω αλλά το ρεπό που έχουμε θα βοηθήσει και στην καλύτερη προετοιμασία αλλά και στην ένταξη του Νίκου Ορφανού ο οποίος αποκτήθηκε στην θέση του Παπαπέτρου».

Γιώργος Τραπεζανλίδης: «Η εικόνα της ομάδας μας ήταν πολύ καλή. Κερδίσαμε το παιχνίδι παίζοντας πολύ καλή άμυνα και αυτή την εικόνα θα δείξει ο Φίλιππος και στα επόμενα παιχνίδια. Καταλυτική ήταν σήμερα η παρουσία του κόσμου και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα και τον σύνδεσμο φιλάθλων Βέροιας οι οποίοι πραγματικά βοήθησαν και εμψύχωσαν την ομάδα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν φανταστική και έτσι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Τους ευχαριστούμε όλους».