Ευχαριστεί Χήνα ο Φίλιππος

trapenzalnidisΜε επιστολή ο πρόεδρος και η επιτροπή μπάσκετ του Φίλιππου, ευχαρίστησαν τον πρώην αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ Κυριάκο Χήνα για το μήνυμα που τους έστειλε πριν λίγες μέρες.

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας και η επιτροπή μπάσκετ αισθάνονται την ανάγκη με την κάτωθι ανακοίνωση-επιστολή να ευχαριστήσουν δημόσια τον πρώην αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ κο Κυριάκο Χήνα για το μήνυμα που απέστειλε πριν από λίγες ημέρες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

“Αξιότιμε κύριε Χήνα, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση διαβάσαμε τα κολακευτικά λόγια σας σχετικά με το δύσκολο έργο μας στην ηγεσία της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Φιλίππου Βέροιας.

Τα λόγια αυτά αποκτούν μέγιστη βαρύτητα, διότι προέρχονται από έναν διακεκριμένο επιστήμονα και άνθρωπο του χώρου που υπηρετούμε, με μεγάλη γνώση των προβλημάτων του και ιστορία σε αυτόν και φυσικά χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια.

Να είστε σίγουρος ότι τέτοια αναγνώριση εκ μέρους σας αποτελεί για μένα και τους συνεργάτες μου μεγάλη τιμή και μας γεμίζει με την απαραίτητη δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό, επαγγελματικό και αθλητικό επίπεδο».