Ευχαριστώ από τον ΑΟΚ Χανιά στον κόσμο του…

Η “μάχη” ήταν σκληρή, δίχως στο τέλος το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό για τον ΑΟΚ Χανιά. Οι ιθύνοντες τον χανιώτικο σύλλογο, ωστόσο είδαν τους φίλους της ομάδας να στηρίζουν την προσπάθεια των παικτών και για το λόγο αυτό με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν όλους όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Κλαδισού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων που στήριξε την ανδρική μας ομάδα, με την παρουσία του και σε έντονο βαθμό, στο κυριακάτικο (4/2) παιχνίδι με τον Λοκρό Αταλάντης, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Η ήττα στην παράταση, μετά από ένα “δραματικό” παιχνίδι ήταν, αν μη τι άλλο, στενάχωρη για όλους μας. Μια ήττα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας στη Γ’ Εθνική.

Εμείς θα θέλαμε να δεσμευτούμε ότι η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς και με την ίδια, αν όχι και μεγαλύτερη, προσπάθεια!

Για το λόγο αυτό θέλουμε την ίδια και πιθανώς, μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο της πόλης μας διότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλές “στροφές” και η παραμονή θα κριθεί, κυρίως, στα εντός έδρας παιχνίδια”.

.
Διαβάστε ακόμη…