Ευχαριστώ από τους Ίκαρους Τρικάλων στις τοπικές αρχές για τη στήριξή τους…

Οι δυσκολίες που κλήθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν τα σωματεία ελέω της κρίσης που προέκυψε από τον Covid 19 ήταν τεράστιες, αλλά υπήρξαν κάποιοι που φρόντισαν να σταθούν στο πλευρό τους. Με τους Ίκαρους Τρικάλων να ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Τρικάλων Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, καθώς και τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Άκη Αναστασίου, που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας. Κι όπως τονίζουν εύχονται να τους έχουν και τη νέα περίοδο δίπλα στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η περασμένη αγωνιστική σεζόν του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας ήταν η πλέον δύσκολη για όλα τα σωματεία της χώρας.
Οι Ίκαροι Τρικάλων έζησαν στο πετσί τους τις επιπτώσεις της πανδημίας και με το παραπάνω αλλά κατάφεραν να επιβιώσουν και να κάνουν προγραμματισμό για τη νέα τους σεζόν. Στην περσινή δύσκολη προσπάθεια αρωγοί της ομάδας μας ήταν τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων όσο και ο Δήμος Τρικκαίων.

Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Περιφεριάρχη Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Άκη Αναστασίου για την αγαστή συνεργασία η οποία βοηθά γενικότερα στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή μας.

Η νέα αγωνιστική χρονιά αναμένεται να είναι πιο δύσκολη με περισσότερες απαιτήσεις αλλά σαν Ίκαροι Τρικάλων είμαστε βέβαιοι πως οι τοπικές αρχές θα βρίσκονται και πάλι στο πλευρό μας για να διευκολύνουν το έργο μας».