“Ευχαριστώ” σε όσους βοήθησαν από τον Προμηθέα

promhtheas-2015Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όσους βοήθησαν στην πρωτοβουλία για να συγκεντρωθούν έσοδα για να προσφερθούν στη Ντένια Παράσχη εξέδωσε ο Προμηθέας. Παράλληλα, οι πατρινοί ενημερώνουν πως κατόπιν εκκλήσεως της οικογένειας της Ντένιας, από τη στιγμή που το ποσό της νοσηλείας που έχει μαζευτεί είναι αρκετό,  το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την «Κιβωτό Αγάπης».

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα την ΕΣΚΑ-Η και την εφημερίδα «Πελοπόννησο», που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία του συλλόγου να συγκεντρωθούν έσοδα για να προσφερθούν στη Διονυσία (Ντένια) Παράσχη στη δύσκολη μάχη που δίνει. Ευχαριστεί, επίσης, όλους τους αθλητικούς φορείς, παράγοντες, αθλητές και προπονητές ομάδων, που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας και στήριξαν –τόσο υλικά, όσο και με την παρουσία τους- την προσπάθειά αυτή.

Κυρίως, όμως, ευχαριστεί τον κόσμο της Πάτρας για την ανταπόκριση, τη συμμετοχή του και την ενεργή στήριξη, που παρείχε και σε αυτή την πρωτοβουλία μας, αγκαλιάζοντάς τη, αναδεικνύοντας και μεταδίδοντας -με τη στάση του- ένα βαθύ μήνυμα αλληλεγγύης, βοήθειας και ανθρωπιάς.

H Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, κατόπιν εκκλήσεως της οικογένειας της Διονυσίας (Ντένιας) Παράσχη, που ενημέρωσε πως το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας, θα διαθέσει τα 1.144 ευρώ που συγκεντρώθηκαν σε άλλο καλό σκοπό, όπως της ζητήθηκε. Συγκεκριμένα, τα 572 ευρώ θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, για να τα διαθέσει προς βοήθεια απόρων ασθενών και τα υπόλοιπα 572 ευρώ θα δοθούν στην «Κιβωτό Αγάπης».