Εφτασε ο Ντάρελ, Κερασοβίτης: «Από τον ΟΦΗ δεν απουσιάζει τίποτα»

Στην Κρήτη έφτασε χθες το απόγευμα (1/09) ο Ντάρελ Λιούις, ο οποίος αργότερα επισκέφτηκε το Βαρδινογειάννειο και ενημερώθηκε για τα περαιτέρω…  Ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται σήμερα να κάνει την πρώτη του προπόνηση, ενώ θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο φιλικό του ΟΦΗ με το Ηράκλειο.

Παράλληλα, το Athletic Radio 104,2 επισκέφτηκε ο παλιός, Αλέξης Μπάρδας και ο νέος, Γιώργος Κερασοβίτης. Οι δύο αθλητές μίλησαν στην εκπομπή του συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων «Snakes 4» για τους στόχους της νέας της νέας σεζόν, ενώ αναφέρθηκαν και στα πλεονεκτήματα του συλλόγου.

«Κοιτώντας ξεχωριστά κάθε παιχνίδι θα φροντίσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Αυτό το πράγμα είναι στο μυαλό όλων των παιδιών. Το σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε καλά αποδυτήρια, κάτι που συμβαίνει στην ομάδα μας», ανέφερε ο αρχηγός των κρητικών και συνέχισε:

«Με την άφιξη του Λιούις είμαστε υπερπλήρεις. Το πλεονέκτημα που διαθέτουμε εμείς σε σχέση με τις άλλες ομάδες είναι ότι ξεκινήσαμε όλοι μαζί, είμαστε μαζί από την αρχή της χρονιάς και αυτό είναι ένα σημαντικό συν για εμάς. Αυτό που ζήσαμε με το Πέραμα ήταν κάτι πολύ όμορφο. Όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο».

Από την πλευρά του ο… νέος “κρητικός” Γιώργος ανέφερε το σοκ  που έπαθε όταν ήρθε στο Ηράκλειο φορώντας την φανέλα του Ικαρου Καλλιθέας. «Σαν αντίπαλος του ΟΦΗ είχα πάθει σοκ από αυτό που είδα. Εβλεπα 600 φιλάθλους να τραγουδούν συνεχώς και να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Και σκέφτομαι τώρα, φαντάσου να έχεις αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου. Ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος, πρέπει να έχει τον κόσμο και στο πλευρό. Ενας από τους λόγους που ήρθα στην ομάδα είναι η οργάνωση που έχει ο ΟΦΗ αλλά και ο… κύριος Αλέξης (σημ. Μπάρδας) που είμαστε φίλοι για αρκετά χρόνια. Από τον ΟΦΗ δεν απουσιάζει τίποτα και είναι πραγματικά ευτύχημα για έναν αθλητή να βρίσκεται σε αυτόν τον σύλλογο».