Εύσημα από ΣΕΠΚ στον Ντούντα και τα… μωρά του!

Η επιτυχία του Ολυμπιακού στην Πόλη κι ο τρόπος που… άρπαξε τον τίτλο απ’ τα χέρια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν αφήσει άφωνουν άπαντες σ’ όλη την Ευρώπη κι όπως είναι φυσικό τα συγχαρητήρια καταφτάνουν από παντού. Μεταξύ αυτών είναι κι ο σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών, ο οποίος εξέδωσε σχετική συγχαρητήρια ανακοίνωση.

“Απίστευτος κι όμως… ελληνικός! Ο Ολυμπιακός άφησε ολόκληρη την Ευρώπη με ανοιχτό το στόμα και μας όρθιους να τον χειροκροτούμε. Για αυτό κι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί επίσημα τους “ερυθρολεύκους” για το κατόρθωμα τους στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.
Αξίζουν τα εύσημα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, στο προπονητικό τιμ, στους παίκτες και στη διοίκηση για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν από την αρχή της χρονιάς, απέναντι σε όλα τα προγνωστικά.
Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού κι η επική του ανατροπή στον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, όχι μόνο έκαναν υπερήφανους όλους μας, αλλά διαφήμισαν το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο συνεχίζει να μοιράζει συγκινήσεις”.