Εύσημα απ’ τον ΣΕΠΚ στο προπονητικό επιτελείο της εθνικής

Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης συγχαίρει το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας, για την πορεία της στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:
“Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί από καρδιάς την Εθνική Ελλάδας για την επιτυχημένη πορεία της στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του Συνδέσμου, δίνει τα εύσημα στον Ηλία Ζούρου και στους συνεργάτες του Δημήτρη Πρίφτη, Σωτήρη Μανωλόπουλο και Θανάση Μολυβδά για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που μόλις ολοκληρώθηκε και στο οποίο η “επίσημη αγαπημένη” κατέκτησε την 6η θέση.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε το εισιτήριο για το Προλυμπιακό τουρνουά, το οποίο αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Σημαντικότερο, όμως, είναι το γεγονός ότι για ακόμη μια χρονιά η Ελλάδα παρέταξε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα και παρά τις πολλές απουσίες και τα προβλήματα, έκανε τους φιλάθλους περήφανους με τη μαχητικότητα και την απόδοση της.
Συγχαρητήρια σε όλους κι ένα μεγάλο μπράβο!”…