Ο Ιωνικός Ιωνίας συνεχίζει δυνατά τη μεταγραφική του ενίσχυση ανακοινώνοντας ακόμα δύο παίκτες και συγκεκριμένα αυτές των Σωτήρη Ζεϊμπέκη και Οδυσσέα Σαρρή.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ ήρθε σε συμφωνία με 2 ακόμα αθλητές που πρόκειται να βοηθήσουν σημαντικά στην επιίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Ο λόγος για τον Σωτήρη Ζεϊμπέκη και τον Οδυσσέα Σαρρή.

Ο Ζειμπέκης είναι γεννημένος το 1992,έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στις θέσεις 1- 2. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Μαντουλίδη με σημαντικές επιτυχίες στο παιδικό και εφηβικό τμήμα(Κατάκτηση πανελληνίου πρωταθλήματος 2008 με τη παιδική ομάδα και 2010 με την εφηβική) αλλά και στη ανδρική ομάδα που το 2009 κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Ο Σαρρής είναι γεννημένος το 1992,έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5. Ξεκίνησε από τον Αστέρα Σίνδου οπου αγωνίστηκε μέχρι το 2010 και έπειτα στο Βαο. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ’ εθνική με την ομάδα του ΒΑΟ.

Η ομάδα μας πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ακόμα παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 για να κλείσει το ρόστερ της.

Μετα τιμής το Δ.Σ. ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ».